Sur Yapı Marka AVM 19 Mayıs’ı dans ve spor etkinlikleriyle karşılıyor. Decathlon iş birliğiyle düzenlenecek spor festivali 14.00 - 22.00 saatleri arasında Sur Yapı Marka AVM’nin Akademi Caddesi açık otopark alanında yapılacak. 18 Mayıs Cumartesi saat 18.30’da ise Doğa Koleji öğrencilerinin 19 Mayıs kutlamalarına yer verilecek.

Koro, orkestra ve folklorik dansların sergileneceği gösteri, Sur Yapı Marka AVM’nin eksi 1’inci katında yer alan etkinlik alanında yapılacak.

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için dopdolu bir program hazırladı. Etkinlikler kapsamında 18 Mayıs Cumartesi günü Doğa Koleji öğrencilerinin koro, orkestra ve halk dansları gösterisine yer verilecek. Etkinlik 18.30’da Sur Yapı Marka AVM’nin eksi 1’inci katında yer alan etkinlik alanında yapılacak.

19 Mayıs günü ise Decathlon iş birliğiyle spor festivali gerçekleşecek. Festival 14.00 – 22.00 saatleri arasında Sur Yapı Marka AVM’nin Akademi Caddesi açık otopark alanında yapılacak. Birbirinden renkli spor aktivitelerinin sergileneceği etkinlik alanında unutulmaz bir bayram coşkusu yaşanacak.