İtalyan mobilya anlayışının en seçkin temsilcilerinden Natuzzi, Svevo System adını verdiği tasarımlarıyla gündemde. Svevo System, şimdi de Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon bünyesinde yer alan Natuzzi mağazalarında!  

 

İtalyan "tasarım" mobilya devi Natuzzi; Svevo Koleksiyonu ile sadeliği, çeliğin gücünü ve ahşabın zarafetini naif ve elit bir havayla yeniden harmanlayarak farklı bir mobilya yaklaşımını beğeniye sundu: Svevo System... Svevo System'da iki başarılı tasarımcının imzası var: Maurizio Manzoni ve Roberto Tapinassi... İkilinin çizgileriyle hayat bulan Svevo System'in özellikle yatak odası takımı oldukça farklı. 1950'li yılların mobilya tasarımlarına hâkim olan karakteristik özellikleri yeniden yorumlayan Manzoni ve Tapinassi, kent insanın ihtiyacı olan huzur ve dinginliği yuvarlak hatlarda bir araya getiriyor.

 

Elit bir zevk ve ince işçilik

 

Svevo System'in yatak odası takımında yer alan parçalar mobilya tutkunlarını daha ilk bakışta 1950'li yıllara götürüyor. Gözünüzün önünde canlanan ise önce 1950'li yıllara sonra da dünya sinema tarihine damgasını vurmuş Yüksek Sosyete, Arka Pencere, Yastık Sohbeti gibi filmlerden kareler oluyor. Çizgiler sade olmanın yanı sıra gereksiz ve abartılı yaklaşımdan uzak... Yatak odalarına ferah bir atmosferle birlikte genişlik de vaat eden elit bir zevk, ince işçilikle bütünleşmiş bir kalite... Svevo System'ın yatak odası takımında yer alan karyola, komodin, şifoniyer ve tuvalet masasında masif ahşap ve has çelik, yuvarlak hatlarla da bütüncül bir ahengi yansıtıyorlar.

 

Svevo System yatak odası mobilyaları, Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon bünyesinde Cemil Topuzlu, Levent, İzmir mağazalarında ve Florya ile Bodrum mağazalarındaki corner'larda, nostaljik ve ferah bir yaklaşımı özleyenlerle buluşmayı bekliyor!