İstanbul Ticaret Odası Seçimleri Öncesi Çalışmalarını Hızlandıran İşadamı Abdullah Teber'e Destek Hızla Artıyor

HALKIN DİLİNDE ESNAFIN DİLİNDE KONUŞACAK KİŞİ ABDULLAH TEBER'DİR

Tebplast Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Teber’i makamında TÜYAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Özaydın ziyaret etti. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek olan İstanbul Ticaret Odası başkanlık seçimleri ile ilgili önemli konuşmalar gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı için adaylığını açıklaması beklenen Abdullah Teber’e destek hızla artıyor. 

''Yemek Yapmayı Bilmeyen Lokanta Açmasın''

Lonca Medya mikrofonlarımıza konuşan TÜYAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Özaydın, ‘’Gerçekten çok değerli abimiz sayın Abdullah Teber. Yıllarca birlikte bu ülkeye hizmet etmek adına Sivil Toplum Örgütleri’nde birlikte çalışmalar yaptık. Kendisi sanayici ve işadamı olmanın dışında ülkemiz adına yapılacak olan çalışmalarda hep öncelikte bulunmuştur. Dolayısıyla hep kendisine destek vermeye devam ettik. İstanbul Ticaret Odası’nda şuan 600.000’e yakın kayıtlı firma var. Bu firmaların esnaf gözüyle bakılmaya ihtiyacı olduğundan dolayı şuanda buradayız. Abdullah Teber Bey’in de esnaflıktan gelen bir fabrikatördür kendisi. Sorunlara çözüp üretebileceğine inandığımız için kendisini yüzde yüz destekliyoruz.  Ben hem TÜYAD üyeleri adına, hem kendim, hem firmam adına hem de İstanbul Ticaret Odası’nda yaptığım çalışmalarla birlikte Abdullah Teber’in yanında olduğumuzu, Abdullah Teber’in çalışmalarını desteklediğimizi beyan ediyorum. Bakın bir atasözü vardır. Yemek yapmayı bilmeyen lokanta açmasın diye. İstanbul Ticaret Odası’nı birisi yönetecekse muhakkak ticaretten gelmesi lazım. En küçük esnafın sorunlarını biliyor olması lazım, onlarla karşılaşması gerekiyor. Biz İstanbul Ticaret Odası’nda şuanda avukatlık hizmetleri gibi görevler yapıyoruz. Biz avukat değiliz, biz esnafız. Esnafın, işçilerin, fabrikaların sorunlarını dile getirmeliyiz. Devletle ilgili olan sorunları çözmeliyiz. Bu konularda en iyi çalışma yapabilecek, halkın dilini bilecek ve esnafın dilinde konuşabilecek kişi Sayın Abdullah Teber’dir. Sayın Abdullah Teber bizleri İstanbul Ticaret Odası başkanı olarak net bir şekilde temsil edecektir. Kendisini şimdiden tebrik ediyorum, çalışmalarındada başarılar diliyorum. ‘’ diyerek düşüncelerini ifade etti.

''Allah Yazdıysa Bize Nasip Olur''

Tebplast Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Teber, ‘’Çok teşekkür ederim. Sevgili kardeşim Hayrettin Başkan uzun senelerdir tanıdığım gerçekten camiasına çok hizmet etmiş, doğruları eğrileri çok iyi bilen siyasetin ve sanyinin içinden de birçok şey söyleyebilecek seviyeye gelmiş bir kardeşimiz. O kadar güzel şeyler söyledi ki acaba benim için mi söylüyor diye tereddüt ettim. Eğer beni bu sevgili kardeşim ve arkadaşlarım beni bu şekilde görüyorlarsa ne mutlu bana. Demekki biz geçmişimizi boşa harcamamışız. Gelecekte de odamıza inşallah hayırlısıyla gelirsek Hayrettin kardeşimizin de ifade ettiği gibi odaya çok şeyler vereceğimize inanıyorum. İnşallah hayırlısıyla seçimler yapılır. Allah yazdıysa bize nasip olur ve sevgili başkanında ifade ettiği gibi en güzel günlerde en iyi şekilde odamıza ve camiamıza hizmet ederiz diye düşünüyorum.’’ dedi.

LONCA MEDYA