Markalı konut projesi üreten Teknik Yapı İzmir'de inşaa edeceği yeni projesine başlıyor. Teknik Yapı imzasıyla, Halk GYO ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek Evora İzmir projesinde konut satışlarına başlanıyor.


Türkiye'nin dev proje geliştiricileri İzmir'de aynı projede buluştu. Teknik Yapı-Halk GYO ve Emlak Konut GYO Evora İzmir projesi için düğmeye bastı. İzmir'e değer katacak Alsancak ilçesinde inşaa edilecek Evora İzmir projesi 25 Eylül'de görücüye çıkıyor.

Her geçen gün değerlenen Ege'nin İncisi İzmir'in kalbi Alsancak'ta Emlak Konut güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO imzası ile çok özel bir proje geliyor! Evora İzmir projesinde Avantajlı ön satış fırsatları devam ederken, proje lansman için geri sayıma başladı. 25 Eylül'de alıcısının beğenisine sunulacak Evora İzmir'de konut satışlarına başlanıyor.

İzmir'in en özel yerinde Alsancak'ta denize ve stadyuma yakın bir lokasyonda toplamda 225 Bin Metrekare büyüklüğünde inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek dev proje 12 blok olarak yükselecek. Her türlü aileye hitap eden daire seçeneklerinin yer alacağı Evora İzmir toplam 1049 adet konut olarak tasarlandı.



Konut fiyatları hakkında açıklanmayan Evora İzmir projesi lansmanı ile birlikte Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası dahilinde satışlar yapılabilecek. Halen devam eden dev konut kampanyası ile Evora İzmir projesi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler şirketin web sitesi üzerinden bilgi alabilirler.