BESA Grup, 200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da hayata geçireceği The BO Viera projesinin Katar lansmanını gerçekleşti.





BESA Grup’un büyük ilgi gören lansman toplantısına, dünya genelinde gayrimenkul yatırımı yapan seçkin, yüksek beklentilere sahipKatar veOrta Doğulu çok uluslu elit bir davetli kitlesinin katılmasının yanı sıra Katar'da 5 yıldır teknik direktörlük yapan Bülent Uygun da katıldı.





The BO Viera’nın proje detayları yatırımcıların beğenisini kazandı





Bodrum’un en müstesna koylarının bulunduğu Küçükbük’de yer alan ve 150 dönüm arsa üzerine inşa edilen 330 adet Villa ve rezidans ve “The BO Vue CURIO Collection by Hilton” otelinden oluşan The BO Viera’nın sunduğu ayrıcalıklar, doğayla entegre olmuş organik mimarisi ve malzeme detayları Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çekti.





Lüks, rahat ve aynı zamanda özel yaşamın gizliliği konusunda hassas davranan Körfez’in seçkin yatırımcıları, Bodrum’un mavi denizini ve yazın dahi serin, taze havasını ön plana alan projenin ince detaylarının yer aldığı sunumu izlerken The BO Viera’nın benzersizliğini ve memnuniyetlerini vurguladılar.





Lansmanın onur konuğu Türkiye Doha Büyükelçisi Fikret Özer projenin iki ülkenin ilişkilerinin son dönemde geldiği noktayı gösterdiğini belirterek, iki yıl içerisinde ticaret hacminin 25 milyon dolar seviyesinden milyar dolar seviyelerine geldiğinin altını çizdi.