Emekliler başta olmak üzere, sosyal konut alanında alt ve orta gelir grubu, şehit ve gazi ailelerine yönelik her sene 70 bin'e yakın konut inşaa eden,


TOKİ’nin 2018'de düzenlediği ikinci indirim kampanyası başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev sahibi olmuş 200 bine yakın vatandaşın indirim kampanyasından faydalanmasını bekliyor. Dev indirim kampanyasının başlamasıyla TOKİ'den ev sahibi omuş vatandaş ayrıntıları merak ediyor. 21 Eylül – 19 Ekim 2018 arasında TOKİ'den ev sahibi olan vatandaşlar indirimden yararlanabilecekler.

İşte şartlar ve ayrıntılar

Yüzde 24 indirim kampanyamızdan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız borç bakiyesinin %25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde %24 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

2017 Haziran ayı sonuna kadar yapılmış TOKİ konut satışlarından ev sahibi olmuş ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri  için geçerli olacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projelerimiz indirim kampanyasına dahil edilmemiştir. 19 Ekim'den sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.