E5 Otoyolu üzerinde Sefaköy & Florya aksında, Metro ve Metrobüs güzergahlarının kesiştiği bölgede TORKAM birikimi ve TOKİ güvencesiyle yükselen TORKAM E5 projesinde 5 yıl 0 faizli ödeme imkanı ile satışlar başladı.


TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile Sefaköy- Florya aksında E5 Otoyoluna tam cephe konumundaki arsa ihalesini kazanan TORKAM İnşaat, İstanbul’un can damarı E5 Otoyolunun en yeni projesi TORKAM E5’te lansman öncesi 5 yıl 0 faizli ödeme avantajı başlattı.



Sefaköy – Florya hattının en değerli noktalarından biri olan ve inşa çalışmaları tüm hızıyla süren TORKAM E5’te kullanım detaylarına sahip 234 rezidans, 117 ofis ve 310 adet cadde mağazası yer alıyor.

Kapısına gelecek metro durağı ile metrobüs, otobüs ve minibüs gibi toplu ulaşım hatlarının merkezinde yükselen proje, konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Rezidans daireleri, ofis ve mağazalarıyla tüm bölgenin yeni merkezi olarak geliştirilen proje, Millet Bahçesi projeleri kapsamında yakın bir dönemde dönüştürülecek Atatürk Havalimanı’nın tam karşısında yer alıyor.

DERELİ; “3 MİLYON KİŞİNİN KULLANDIĞI İSTANBUL’UN CAN DAMARI E5 OTOYOLU’NA YATIRIM DEĞERİ YÜKSEK BİR PROJE KAZANDIRIYORUZ”

Torkam E5 Sefaköy projesi Ana Giriş Kapısı

TORKAM E5 ile iş ve yaşam standartlarını zirveye taşıyacaklarını belirten TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli; “İstanbul’un can damarı E5 otoyoluna tam cephe Sefaköy &Florya aksında prestijli bir projeye imza atıyoruz. Rezidans, ofis ve ticari alanlardan meydana gelen TORKAM E5 projemizde müşterilerimize sunduğumuz en büyük ayrıcalık lokasyon. Projemiz; yapımına başlanılan günde 700 bin kişinin kullanacağı Metro, 785 bin kişinin kullandığı metrobüs, otobüs ve minibüs gibi toplu ulaşım ağlarının merkezinde yer alıyor. Günde yüzbinlerle ifade edeceğimiz yoğun yaya sirkülasyonu ile ulaşımın transfer merkezi noktasında yer alan projemiz;

yakınında yer alan üniversiteleri, kamu ve özel sektör binaları ile yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. Bölgesine ve yatırımcısına her geçen gün değer kazandıracak TORKAM E5 projemizle iş ve yaşam standartlarını zirveye taşımayı amaçlıyoruz” dedi.



YATAY MİMARİSİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Yatay mimarisiyle yenilenen bölgenin gelişiminde örnek teşkil edecek proje; zemin +3 kattan oluşuyor ve yaklaşık 21 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Metro durağı ile bütünleşecek bir yapıda tasarlanan TORKAM E5 projesinde zemin altında (-7) kat bulunuyor.

5 YIL 0 FAİZ AVANTAJI SUNUYOR

Kısa süre önce satışa sunulan proje konut alıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Dairelerin başlangıç metrekare fiyatını 8.000 TL olarak belirleyen TORKAM İnşaat, E5 projesi ile bölgeye 234 rezidans daire, 117 ofis, 310 cadde mağazası ve 896 araçlık otopark kazandırılacak.

1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin yer aldığı projede konut büyüklükleri 54 metrekare ile 124 metrekare, birleştirilebilme özelliğine sahip ofislerin büyüklükleri ise 78 metrekare ile 178 metrekare arasında yer alıyor.

127 bin metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin Ekim 2020’de yapılması planlanıyor.