İstanbul Esenyurt bölgesinde yapımı devam edilen Trio Garden İstanbul projesi örnek daire konsept çalışmaları mimar Zuhal Aslan tasarımlarıyla Liona Mimarlık tarafından yürütülüyor.





Trio Garden projesi benzersiz mimarisi ve içerikleri ile sizlere toplamda 749 adet tamamı Balkonlu dairelerden oluşmaktadır.









Trio Garden İstanbul Projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle ve 21 adet ticari alan satışa sunulmaktadır. 3 bloktan oluşan projede A Blok 51, B Blok 28, C Blok ise 18 katlıdır.





Yapılacak olan A Blok Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesinin en yüksek binası olma özelliğine sahip olacak bu bölgenin en önemli yapılarından biri haline gelecektir. Yüksek katlardan deniz, göl ve şehir manzarası sunacak olan Trio Garden projesinde, şehir deneyimini her açıdan hissedeceksiniz.





trio-garden-salon




Trio Garden İstanbul Projesi Lokasyonu





Trio Garden lokasyonu sayesinde çok önem taşır. E-5 ile TEM Bahçeşehir bağlantı yolunun kesiştiği noktadaki konumuyla gideceğiniz her yere kolayca ulaşabileceğiniz alternatifler sunan Trio Garden; Özyurt A.Ş nin bitirmiş olduğu içerisinde Esenyurt Kaymakamlığı, Esenyurt Belediye Başkanlığı, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 9000 öğrencinin eğitim gördüğü Esenyurt Üniversitesi'nin bulunduğu City Center Esenyurt projesine 250m uzaklıktadır. Ayrıca 2021 Yılında tamamlanacak Esenyurt Metro İstasyonuna 600m, Metrobüs durağına 1000m, Tüyap fuar alanına 6 km, Atatürk Havalimanı 12 km ve 3.Havalimanı 27 km uzaklıkta bulunmaktadır.