2016 yılında kurulan ve 4. Yılını geride bırakan gayrimenkul sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu TÜGEM hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyümeye devam ediyor. 





14 ilde faaliyet gösterdiklerini belirten Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) kurucu başkanı Hakan Akdoğan “Emlak Danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği sivil toplum kuruluşu olarak yeni yılda da büyümeye devam ediyoruz. Yeni yılda da Denizli, Hatay, Samsun, Çanakkale, Balıkesir ve Bodrum il temsilciklerimiz ile daha çok meslektaşımıza dokunuyoruz” dedi. 





Bursa, Ankara ve İzmir’de Şubeler Açılıyor





Üç önemli ildeki teşkilatların yeni yılda şube olarak faaliyet göstereceklerinin de müjdesini veren Akdoğan “Bu teşkilatlarımız başarılı çalışmalar sonrasında yönetim kurulumuz tarafından şube onayı aldılar ve çok kısa sürede şube olarak çalışmalarını başarı ile devam ettirecekler” dedi. 





TÜGEM Global İle Kanada’dayız





TÜGEM Başkanı “Kanada Toronto’da meslektaşımız Seyfi Tomar ile TÜGEM Global’in ilk adımını attık. Amacımız gelişmiş ülkelerden know – how sağlamak, ülkemizin gayrimenkul ihracatına katkı sunmak, yurt dışındaki meslektaşlarımızın ülkemizde güvenle çalışacakları TÜGEM üyeleri ile işbirliği yapmalarını sağlamak olarak açıklayabiliriz. Ayrıca yurtdışındaki gelişmeler hakkında üyelerimizin de bilgilendirmeyi amaçlıyoruz” dedi