Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Bodrum teşkilatı, 12 Şubat’da Bodrum Ticaret odasında emlak danışmanları ile “Dijital Pazarlama” eğitiminde bir araya geldi. 





TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan'ın katılımları ve eğitmen Evren Topal ile "Gayrimenkul de Dijital Pazarlama Eğitimi" Bodrum'da yapıldı. Bodrum Ticaret Odasının ev sahipliği yaptığı eğitimde yüzü aşkın emlak danışmanı bir araya geldi. 





TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, TÜGEM Bodrum yönetim kurulunu tanıtarak, yaptıkları çalışmaları ve derneğin sektör için öneminden bahsetti. TÜGEM Bodrum teşkilat başkanı Sevil Ece Gümüş Kapar ise “Tüm gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu eğitim ile, TÜGEM Bodrum teşkilatını hayata geçirdik. TÜGEM’in ilk defa bir ilçe nezdindeki yapılanması olduk. Emlak danışmanlığı mesleğini daha saygın bir seviyeye taşımayı hepimiz arzu ediyoruz. Bodrum teşkilatı olarak bizlerde hep birlikte mesleğimize sahip çıkacak, yenilik ve eğitim odaklı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi. 





Eğitimen Evren Topal ile düzenlenen eğitimde ise, gayrimenkul danışmanlarının müşteri potansiyelini artırmak için kullanabilecekleri dijital pazarlama kanalları katılımcılar ile paylaşıldı.