Yatırımcıların ve franchise veren markaların yer aldığı tek adres olan www.bayimolurmusun.com.tr web sitemizi sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve tüm cihazlarda sorunsuz görüntülenebilen bir yapıda olmasını sağlamak için baştan aşağı yeniledik.


Veri tabanında 30 bin yatırımcı üyesi bulunan portalımız her geçen gün katılan daha fazla yatırımcı adayı ile hizmet vermeye devam ediyor..

Yeni web sitemizi kurgularken; mevcut ve potansiyel ziyaretçilerimizin aradıkları bilgilere çok daha kolay ve pratik bir şekilde ulaşabilmelerini sağlamak, yeniliklerimizi ve etkinliklerimizi daha hızlı bir şekilde duyurabilmek, kendini sürekli yenileyebilecek ve güncel bir altyapıya ulaşabilmek gibi belli başlı amaçlarımız vardı. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar sonucunda en yeni yazılım ve görsel tasarıma uygun olarak hazırladığımız web sitemizin yeni yüzüne eskiden olduğu gibi bayimolurmusun.com.tr üzerinden ulaşabileceksiniz.

Web sitemizi kullanarak, firmamız ve hizmetlerimiz hakkında bilgi edinebilirsiniz, düzenlediğimiz Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı için detaylı bilgiye ulaşabilir bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sitemizde oluşturduğumuz menüler ile istediğiniz bilgiye kolayca ulaşabilir zamanınızdan kazanabilirsiniz.

Franchise Ara menüsü ile, sizler için On binlerce markaya ve franchise şartlarına ulaşabilirsiniz. Bütçe aralığınızı seçerek istediğiniz il ve kategoride firmaların franchise koşullarını ve fırsatlarını inceleyebilirsiniz.

Tedarikçi & Hizmet Ara menüsü ile, markalara tedarik ve hizmet sağlayıcı tüm tedarikçileri burada bir araya getiriyoruz. Bu menü yardımı ile firmaları araştırıp karşılaştırabilir size uygun firmayı belirleyip, yetkilisine online’dan mesaj gönderebilir,özel fiyat teklifi alıp teklifleri karşılaştırıp seçebilirsiniz.

Lokasyon Ara menüsü ile, markaların karlı ve doğru bir yatırımı için lokasyon tercihi önemli bir faktör.. Franchise sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübelerimizle bölgesel ekonomik değerlendirmeler, geleceğe yönelik lokasyon trendleri ve pazar araştırmalarını içeren kapsamlı hizmetleri görme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Franchise Ver menüsü ile, Bayim Olur musun’da franchise verebilmek için öncelikle sisteme kayıt olmanız gerekmektedir. Kaydınız varsa lütfen öncelikle üye girişi yapınız. Kaydınız yoksa üye olarak sistemimizde kaydınızı oluşturabilirsiniz. Bayim Olur musun’da Franchise ilanlarınızı çıkarak veri tabanımızda kayıtlı on binlerce yatırımcıya ulaşabilirsiniz.

Haberler menüsü ile, franchise veren markalara dair güncel haberlerden bilgi sahibi olabilirsiniz.

Blog menüsü ile, franchise sektörüne dair gelişmeleri, güncel ve yönlendirici bilgileri takip edebilirsiniz.

Fuar menüsü ile, Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ile ilgili bilgiye ulaşabilir, görsel ve videolar ile fuarı görebilme imkanına sahip olabilirsiniz. Fuara katılmak için menüdeki Katılımcı formu kısmını doldurabilir ya da iletişim numaralarımızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İletişim menüsü ile, bizleri genel numara ve mail adresimizden ulaşabilir ya da ilgilenmek istediğiniz bölümle ilgili yetkili kişi ile irtibata geçebilirsiniz.

Web sitemiz bilgisayarlarda, tabletlerde ve akıllı cep telefonlarında daha kullanışlı hale getirildi.

Site içerikleri, kolay ulaşılabilmesi ve anlaşılması için gerekli düzenlemelerle güçlendirildi.

Site alt yapısı güncel teknolojileri destekleyecek şekilde tamamen yenilendi.

Modern tasarım, yeni fonksiyonlar, geliştirilmiş filtreleme,

Kolayca üye ol, sektörleri incele, fırsatları keşfet..

Kolay arama hızlı sonuç

Tedarikçi ara, Lokasyon ara, bütçematikle tanış ,

Bütçematik ile,bütçenizi belirleyin aradığınız fırsatı bulun..

Franchise al, kendi işini kur,franchise dünyasından haberleri takip et

Kendi sayfanı oluştur, franchise ver

Türkiye’nin bayilik ve franchising portalına hemen gir kazanmaya başla

Fırsatlar bir tık uzağınızda…

En yeni yazılım ve görsel tasarıma uygun olarak hazırladığımız web sitemizin yeni yüzüne eskiden olduğu gibi bayimolurmusun.com.tr üzerinden ulaşabileceksiniz.