Türkiye’nin en yaygın emlak pazarlama şirketi şimdi İngiltere emlak piyasasında


Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, busene 33. yaşını dolduruyor.  Yurt içi veyurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurtdışı yatırımlarına da ağırlık vermiş durumda. KKTC, ABD, Azerbaycan, Hollanda,İspanya, Romanya ve Yunanistan’da temsilcilikleri bulunan firma Birleşik Krallık genelinde yaptığı master franchise anlaşması ile İngiltere emlak sektörüne iddialı bir giriş yapıyor.

Türkiye’nin markası İngiltere’de

Londra Wood Green bölgesinde açılacak olan yeni temsilciliğin yanı sıra Ekim 2018’den itibaren faaliyete başlayacak olan TURYAP BirleşikKrallık Master Franchise Temsilciliği,  Birleşik Krallık Bölgesinde Turyap Temsilciliklerinin açılması ve hızlı bir şekilde operasyona geçilmesi konusundaTürkiye’de bulunan firmanın merkezi ile koordineli çalışmalarda bulunacak.

Turyap Yurtdışı Franchise yetkilisi Eda Özcan yaşanan gelişmeler için;

TURYAP Ailesi olarak Türk Bayrağını ve Turyap markasını yurtdışında başarı ile temsil etmenin gururunu taşıyoruz, bu gelişme ile artıkİngiltere’de markamızın temsilcisi olmak isteyenlere daha hızlı ve konforlu hizmet verebileceğiz. Önümüzdeki dönem için körfez ülkeleri de hedefimizde.Gayrimenkul yatırımı dünyanın her yerinde çok büyük değer taşıyor ve herkes güvenle yatırım yapmayı hak ediyor dedi.