İstanbul'un şirin ilçesi tuzla, kiralık daireleri sizlere  uygun fiyatlardan sunmaktadır.

Tuzla, İstanbul'un anadolu yakasında yer alan şirin ilçelerinden birisidir. Türkiye'nin en büyük Tersaneler bölgesi Tuzla'da bulunmaktadır.Bu sebeple iş arayanlara iş fırsatı sunmaktadır.

İstanbulun gözde ilçelerinden  biri olan tuzla ilçesinde değişik eğlence mekanları, alışveriş mağazaları, restaurantlar,okullar,üniversiteler yer almaktadır.Ayrıca coğrafi konumu gereği üzeride metro ve otobüs hatları bulunur.Bu sayede Kartal veya Kadıköy gibi ilçelere kolaylıkla  ulaşım sağlayabilirsiniz.Tuzla’da kiralık daire fiyatlarına baktığımızda evin bulunmuş olduğu konuma ve evin metrekaresine göre  fiyatlar değişiklik göstermekte.Tuzla'da kiralık daire fiyatlarına bakacak olursak daha çok merkezi konumda  kiralık daire fiyatları kırsal kesimlere göre daha yüksektir.

2+1 kiralık daireler, kiralık daire fiyatlarını evin metrekare cinsinden ele alacak olursak 75 ila 140 metrekare kiralık daireler bulunmuş olduğu konuma gereği 450 ile 900 TL arasında değişiklik göstermektedir.Kırsal kesimlerden merkezi konuma gidildikçe fiyatlar bir hayli artmaktadır.

3+1 kiralık daireler,Tuzla'da kiralık daire fiyatlarına baktığımızda 3+1 kiralık daireler evin metrekaresine ve konumuna göre 100 metrekare bir kiralık daire 1100 TL ila 1800 TL arasında değişiklik göstermektedir.

4+1 kiralık daireler,kiralık daire fiyatlarını evin metrekare cinsinden hesaplayacak olursak 140 ila 190 metrekare kiralık daireler 2200 TL ile 3500 TL arasında değişiklik göstermektedir.