Weber ve Ytong’un uzmanlıklarını birleştirmesiyle, Türkiye pazarı, yenilikçi ve güvenilir bir mantolama sistemi ile buluşuyor. Kullanıcılara farklı bir mantolama sistemi alternatifi oluşturan iki marka, Multipor ısı yalıtım levhası ile Weber’in yapı kimyasallarını birlikte sunuyor.





Yapı malzemeleri sektörünün iki yenilikçi markası Weber ve Türk Ytong, binalarda enerji verimliliği ve güvenli mantolama çözümleri için uzmanlıklarını bir araya getirdi. Weber ve Türk Ytong oluşturdukları bu yenilikçi çözüm ile Türkiye’yi yanmaz bir mantolama uygulaması alternatifi ile buluşturuyor.





Mantolamada yenilikçi bir yaklaşım





Türk Ytong tarafından üretilen yanmaz ısı yalıtım levhası Multipor ve yüksek performanslı Weber ürünleri ile oluşturulan yeni mantolama sistemi, Türkiye’nin yangına dayanıklı mantolama ihtiyacına yepyeni bir çözüm getiriyor.





Multipor’lu Weber Mantolama Sistemi, profesyoneller, apartman sakinleri, site yöneticileri ve bireysel tüketicilere, ısıtma ve soğutma giderlerinde önemli tasarruf avantajı sunarken aynı zamanda güvenli ve sağlıklı ısı yalıtımı seçeneği ile fark yaratıyor.





İstanbul’da düzenlenen toplantıda bir araya gelen Saint-Gobain Weber Türkiye ve Türk Ytong yöneticileri Multipor’lu Weber Mantolama Sistemi’nin detaylarını açıkladı. Toplantıya, Weber Türkiye Genel Direktörü Pascal Remy, Pazarlama Direktörü Aslı Çelik, Satış Direktörü Gökmen Ersoy, Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak katıldı.





Yüksek kalitede alternatif bir mantolama çözümü sunuyoruz





Weber Türkiye Genel Direktörü Pascal Remy yaptığı açıklamada, “Weber, dünyanın en inovatif ilk 100 şirketinden biri olan Saint-Gobain Grubu’nun bir markası. Taşıdığımız inovasyon meşalesinin sorumluluğuyla gerek uluslararası ar-ge deneyimimizi gerek yerel bilgi birikimimizi kullanarak her zaman sürdürülebilir çözüm önerileri sunmayı ilke edinmiş bir markayız.





Isı yalıtımında kullanıcılara geniş bir yelpazede sistem ve çözüm önerileri sunuyoruz. Bu noktada Ytong ile güzel bir uyum yakaladık. Multipor’lu Weber Mantolama Sistemi ile mantolama çözümlerimize yenilikçi bir seçenek daha ekledik. Uzmanlıklarımızı birleştirerek sunduğumuz bu sistem ile tüketicilerle yüksek kalitede alternatif bir mantolama çözümü paylaşıyoruz. Fark yaratmamızı sağlayan bu ortak çalışmanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.





Avrupa’daki başarıyı Türkiye’ye taşıyoruz





Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel ise “Markalarımızın Avrupa’da başarılı bir şekilde süregelen ortak çalışmaları var. Bunu Türkiye’ye taşımaktan mutluyuz. Multipor ile ısı yalıtım sektöründe son yılların en önemli inovasyonlarından birini gerçekleştirdik. Tamamen mineral esaslı ve yanmaz, nefes alan bir ısı yalıtım ürünü olan Multipor ilgiyle karşılandı. Kısa zamanda üretim kapasitesini iki katına çıkardık. Özellikle mantolama uygulamaları için çok fazla talep alıyorduk.





Bu alanda yüksek kaliteli bir hizmet sunabilmek için konunun uzmanı Weber ile birlikte yeni çözümler geliştirmeye çalıştık. Multipor ve Weber’in ürünleriyle oluşturduğumuz Multipor’lu Weber Mantolama Sistemi ile Türkiye’nin her noktasından gelecek taleplere rahatlıkla cevap verebileceğiz. Ülkemiz yanmayan, nefes alan, yönetmeliklerle uyumlu Multipor ısı yalıtım uygulamalarıyla tanışacak. Bu ortak çalışma sayesinde kullanıcılara mantolamada güvenilir ve benzersiz çözümler sunabileceğiz. Weber ile birlikte bu yeni yolculuğa başladığımız için gururlu ve mutluyuz.” dedi.