Weltew Home Mobilya Bahçeşehir bölgesinin Tek Mobilyacılar Çarşısı olan Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısında Görkemli Törenle Açıldı katılan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'e, ve Manken ve oyuncu Tuğba Özay, katıldılar Açılış Kurdelasını birlikte kesen Altepe ve Özbay Hayırlı olsun dileklerini söylediler.



Esenyurt ilçesi İstanbul'un hatta bölgenin gözde mobilya merkezlerinden biri olmaya devam ediyor. Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı'nda Weltew Home firmasının açılışına Ünlü manken Tuğba Özay, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve vatandaşlar katılım sağladı.

Açılışa özel büyük indirimlerle bölge halkını bekleyen Weltew Home sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: "Açılışımıza katılan Manken ve oyuncu Tuğba Özay’a, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye, değerli bölge halkına, konuklara ve basın mensuplarına, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Weltew Home Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı adres: Bahçeşehir Mobilyacılar Sitesi 1643. Sokak F/1 Blok No:18 Esenyurt / İstanbul - Telefon 0535 605 7258