Beylikdüzü Yakuplu Marina bölgesinde bulunan deniz istanbul projesi ile komşu olan 64 villadan oluşan güzel villalar.


West Wall Marina fiyatlar!

Bir çok kişinin hayalini kurduğu keşke bir villam olsa dediği bölgenin en güzel ve en geniş arsa alanına sahip west wall villaları güncel fiyatları şu şekilde 62 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve en küçüğü 353 metrekareden oluşan 64 villanın yer aldığı West Wall Marina Villaları'nda 815 metrekareye kadar villa tipleri yer alıyor. Ayrıca tüm villaların kendilerine özel 500 ile 1.000 metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçeleri bulunuyor. Kendine ait plajı bulunan West Wall Marina Villaları'nda helikopter pisti de yer alıyor.



Karada 300, denizde 600 tekneye ev sahipliği yapacak olan West Wall Marina fiyatlar villaların alanları ve konumlarına değişiyor. Toplam 64 villadan oluşan projede villaların alanları 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişiyor.

Durak Gayrimenkul tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde yaşama geçirilen West Wall Marina ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Projede yer alan villalar Sirius, Mira, Karavela, Armador, Tramola - Katamaran, Alesta ve Kalipso olarak adlandırıldı.