Konuklarına lüks ve konforu birlikte sunan Yalıkavak Marina Beach Hotel, maviyle yeşilin buluştuğu, egzotik destinasyonları aratmayacak muhteşem manzarasıyla; bu yıl görkemli düğünlerin tek adresi olacak. 





Ege Denizi’nin göz alıcı renklerinin keyfini çıkararak sevdikleriyle birlikte en mutlu anlarını ölümsüzleştirmek isteyen çiftler, Yalıkavak Marina Beach Hotel’de düzenleyecekleri seçkin bir organizasyonla rüyalarının da ötesinde bir gece yaşayabiliyorlar.





Yalıkavak Marina Beach Otel’in kendine ait kumsalında, beyaz kumların üzerinde evet diyen çiftler, palmiyeler arasındaki yemyeşil çimlerin üzerinde, kendi özel seçtikleri mönülerle davetlilerini ağırlıyor, o en güzel günün tadını çıkarıyorlar. 100-120 kişilik butik organizasyonlar için ideal bir alternatif olan Yalıkavak Marina Beach Hotel’de yer alan özel Sunset Suite ise kendi özel havuzu ve verandasıyla gelin ve damatlar için muhteşem bir konaklama seçeneği sunuyor.





Düğün misafirleri için ise Yalıkavak Marina’da yer alan Yalıkavak Marina Boutique Hotel, Beach Hotel’e yakınlığı ve konforu ile misafir konaklamaları için eşsiz bir alternatif sunuyor. 





Dünyanın en iyi süper yat marinası Yalıkavak Marina’da yer alan Beach Hotel’in konukları ayrıca ünlü markaların yer aldığı mağazalardan alışveriş yapma ve Türk Hamamı, Sauna ve Özel Spa masajlarıyla düğün yorgunluğunu atma imkanı buluyorlar. 





Yemyeşil doğası ve konforuyla konuklarına geniş yaşam alanları ve üstün hizmet kalitesi sunan Yalıkavak Marina Beach Hotel’de düğün organizasyonları bir peri masalına dönüşüyor. 





Dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından biri olan The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen Yalıkavak Marina’da davetliler, isterlerse düğünlere tekneleri ile de katılabiliyorlar.