Eşsiz adalar manzarası, merkezi lokasyonu, oturuma hazır konforlu daireleri ve yüksek kira getirisi ile Anadolu Yakası’nın en karlı projesi Nuvo Dragos, 100 ay 0 faiz desteği ile ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Bitmiş projenin tüm avantajlarını sunan Nuvo Dragos daire satın almak isteyenler için tüm riskleri ortadan kaldırıyor.

 

Anadolu Yakası’nın marka projelerinden Nuvo Dragos’ta 100 ay 0 faiz kampanyası ev arayışında olanlar için önemli bir fırsat yaratıyor. Peşin ödemelerde 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla yaşamın başladığı, tapu ve teslimlerin hemen gerçekleştiği proje, sosyal donatıları, ferah daireleri ve hakim olduğu Adalar manzarası ile dikkat çekiyor. Yüzde 1’lik KDV avantajı sunulan Nuvo Dragos’ta,  yüzde 25 peşinatla geri kalan yüzde 75’lik bölüm  100 Ay 0 faiz üzerinden taksitlendiriliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olmak üzere 999 dairenin bulunduğu proje, merkezi lokasyonu ile de fark yaratıyor. Beyaz yakalı nüfusunun yoğun artış gösterdiği bölgede, yatırım amaçlı satın alanlar hemen kiraya vererek yatırımlarını nakite dönüştürüyor. Metrekare büyüklüğüne göre 2+1 daireler 2.000 - 3.500 TL arasında, 3+1 daireler ise 2.750 - 4.500 TL arasında kira getirisi ile ödeme planının büyük bir bölümünü de süspanse edebiliyor.

 

Bitmiş projeden konut alanlar daha karlı…

 

Hızla gelişen inşaat sektörü içinde konut yatırımcısının dikkat etmesi gereken en önemli faktör güven… Birçok ev sahibi teslim zamanı vaat edilenden farklı bir ev ile karşılaşabiliyor. Bitmiş bir projeden konut almak, kötü bir sürprizle karşılaşma riskini ortadan kaldırırken, satın alınacak evin inşaat kalitesine, sosyal olanaklarına ve çevre düzenlemesine kadar tüm ayrıntıları görme olanağı sağlanıyor. Bitmiş bir evin fiyatlandırması daha doğru yapılabiliyor. Satın alınan evin proje ruhsatına uygun yapılıp yapılmadığı gibi teknik detayları da ev alırken öğrenme şansı bulunuyor. Ayrıca satın alınan evin istenirse anında yatırıma dönüştürülüp kiraya verilebiliyor olması ve çevrede gerçekleşen kamu ve özel sektör yatırımları ile değer artışının hızlanması bitmiş projeden ev almanın artıları olarak öne çıkıyor.

 

Tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde…

Tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde konumlanan Nuvo Dragos, lokasyonuyla da öne çıkıyor. Birbirine entegre deniz, hava, kara ulaşım hatlarının tam ortasında bulunan Nuvo Dragos ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında, Marmaray ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan Nuvo Dragos E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Projenin yakınında Kartal Adliye Sarayı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Koşuyolu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli kamu kurumları bulunuyor. Ayrıca Nuvo Dragos çevresinde özel hastaneler, kamu ve vakıf üniversiteleri, eğlence ve alışveriş merkezleri gibi eğitim, sağlık ve sosyal hayata yönelik pek çok kurum da yer alıyor.