Düğün planlayan çiftler ve evini yenilemeyi düşünenler, mobilya alışverişlerini zamlardan etkilenmeden avantajlı fiyatlarla yapabilecek. Evgör Mobilya’nın uygulamaya koyduğu “Ön Ödemeli Satış” kampanyası sayesinde, mobilya alacaklar, ödemelerini teslim tarihine göre taksitlendirebiliyor. 15 aya kadar vade seçeneğinin sunulduğu modelde, müşterilere ürünleri, son taksitleriyle birlikte teslim ediliyor. Ev kuranlara yönelik özel ödeme sistemleri sunan Evgör Mobilya, başlattığı yeni kampanyayla da seçili düğün paketlerinde, çift kişilik yatak hediye ediyor.

 

EVGÖR Mobilya’nın uygulamaya koyduğu “Ön Ödemeli Satış Kampanyası”, yeni evlenecek ve evini yenileyecek olanlara pek çok avantajı bir arada sunuyor. Kampanyadan yararlananlar mobilyalarına, indirimli fiyatların yanı sıra 15 aya varan vadelerle ve sadece bir kredi kartının limitine sıkışmadan bütçelerine göre birden fazla kredi kartı kullanabilme seçeneği ile sahip olabiliyor.

 

Aylık 1,5 milyon ziyaret alan online mobilya mağazası üzerinden, dünyanın her yerine sipariş verilebiliyor.

 

İstanbul’un her iki yakasında mağazaları bulunan EVGÖR Mobilya, 10 bine yakın ürün çeşidiyle Türkiye’nin internetteki en büyük online mobilya mağazası olan www.evgor.com.tr adresinden yurt içi ve yurt dışına ürün satışı gerçekleştiriyor. Ülke geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti veren EVGÖR’ün “Ön Ödemeli Satış” ve “Yatak Hediyeli Düğün Paketi” kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da firmanın internet sitesini ziyaret edebilirler.