İnşaat ve gayrimenkul sektörü yeni konut kampanyası için düğmeye bastı. Kampanya detayları düzenlenecek basın toplantısında paylaşılacak.


Gayrimenkul sektörü konut satışlarını hızlandırmak için yeni konut kampanyasına başlıyor. Bakanlık dahil, Emlak Konut GYO, KİPTAŞ, GYODER, İNDER ve Konutder tarafından başlatılacak konut kampanyasının ayrıntıları basın toplantısında duyurulacak.

Emlak sektörü Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yeni bir tarihi kampanyaya daha imza atıyor. Sektörün önde gelen kuruluş ve şirketlerinin hayata geçireceği yeni kampanya ile vatandaşların daha uygun koşullarda konut sahibi olmalarının yanı sıra yatırımlarının da milli ekonomimize katkı sağlaması amaçlanıyor.

Gayrimenkul sektöründeki bu tarihi kampanyaya dair detaylar T.C Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un teşrifleriyle 28 Ağustos 2018’de Swissotel’de düzenlenecek basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak.

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetkin, KONUTDER Başkanı Altan Elmas, İNDER Genel Başkanı Nazmi Durbakayım, İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, TMB Başkanı Mithat Yenigün ile kampanyaya katılan şirketlerin yöneticilerinin de katılacağı basın toplantısında siz değerli basın mensubunu da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Program:


Yer: Swissotel Fuji Balo Salonu – Beşiktaş/İSTANBUL

Tarih: 28 Ağustos 2018, Salı

Kahvaltı: 09.30 – 10.00

Basın Toplantısı: 10.00 – 11.30