Yeni yıl için geri sayım başladı. Maltepe Piazza AVM, Maltepe Park AVM, İstanbul Optimum AVM, İzmir Optimum AVM ve Ankara Optimum AVM düzenledikleri kampanyayla yılbaşı heyecanını zirveye taşıdı.

Yılın en renkli ve coşku dolu ayına girilirken, Maltepe Piazza AVM, Maltepe Park AVM, İstanbul Optimum AVM, İzmir Optimum AVM ve Ankara Optimum AVM ziyaretçilerine sundukları alışveriş fırsatlarına bir yenisini ekledi.

31 Aralık tarihine kadar, bu AVM’lerin seçkin ortamında, zengin marka karmalarıyla alışveriş keyfini doyasıya yaşayan ziyaretçiler, belirli miktar harcamanın üzerine çıktıklarında ‘anında’ para yüklü alışveriş kartının sahibi oluyor.

Maltepe Park AVM’de aynı gün içinde toplamda 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler 40 TL para yüklü alışveriş kartı kazanıyor.

İstanbul Optimum AVM'de ise aynı gün içinde toplamda 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 3 bin kişiye 30 TL para yüklü alışveriş kartı hediye ediyor.

Ankara Optimum AVM’de yeni yıl alışverişi yapan ziyaretçiler aynı gün içerisinde toplamda gerçekleştirdikleri hafta içi 150 TL’lik alışverişe 15 TL, 250 TL’lik alışverişe 25 TL ve hafta sonu 400 TL’lik alışverişe ise 40 TL para yüklü alışveriş kartı kazanarak kazançlı çıkıyor.

İzmir Optimum AVM’de 3-16 Aralık tarihleri arasında, hafta içinde, aynı gün içerisinde toplamda 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 2 bin ziyaretçi ise 40 TL para yüklü kartla alışveriş keyiflerini ikiye katlıyor.

Maltepe Piazza AVM’de hafta içi aynı gün içinde, toplamda 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 2 bin ziyaretçi 40 TL para yüklü alışveriş kartı kazanıyor.

Yılbaşı alışverişlerinin fırsatlarla dolu adresi bu yeni yılda da Maltepe Piazza AVM, Maltepe Park AVM, İstanbul Optimum AVM, İzmir Optimum AVM ve Ankara Optimum AVM oluyor.