Banyolar, sadece kattıkları atmosferle değil, işlevselliğiyle de öne çıkan yaşam alanları içerisinde yer alıyor. Kişisel bakım ürünleri ve havlu gibi ürünlerin hemen elinizin altında olmasını sağlayan mobilyalar, banyonun kullanışlılığını ve konforunu arttırıyor. VitrA, değişen ihtiyaç ve zevklere bağlı olarak çeşitlendirdiği banyo koleksiyonlarıyla aradığınız banyo ya da lavabo dolabı modelini kolayca bulmanızı sağlıyor.





VitrA' nın farklı ebat ve işlevlere sahip banyo dolapları, banyoda sakladığınız ya da aktif olarak kullandığınız tüm ürünleri organize etmenize yardım ediyor. Bu banyo dolapları koleksiyonu, seçtiğiniz renk ve dokulara bağlı olarak dekorasyonda vurgulamak istediğiniz detayların altını çiziyor ya da banyoda kamufle etmek istediğiniz alanları ustaca gizliyor. Koleksiyonunda modüler ebatlara yer veren VitrA, tam olarak ihtiyaç duyduğunuz banyo dolabına kavuşmanızı sağlıyor.





banyo-dolaplari




Sade, Şık ve Kullanışlı Banyo Dolaplarıyla Alan Verimliliğini Arttırın!





Geniş ve ferah banyolar, günün yorgunluğunu atmanız ya da güne keyifle başlamanız konusunda size yardımcı oluyor. Banyonuz çok geniş değilse ya da banyo tasarımınız istemediğiniz bir şekle sahipse, ferah bir banyoya kavuşmak için doğru renk ve desenin yanı sıra doğru banyo mobilyası seçimlerine de ihtiyacınız var demektir. VitrA lavabo dolabı çeşitleri, hayalinizdekini yansıtmayan ve size dar gelen banyonuza yönelik dönüştürücü seçenekler sunarak yaşam alanlarınızı daha güzel bir hale getiriyor.





Sade ve modern çizgisiyle öne çıkan VitrA Ecora banyo koleksiyonu, özellikle farklı büyüklüklerdeki banyo boy dolabı çeşitleriyle öne çıkıyor. Altın kiraz ve parlak beyaz renk alternatifleri bulunan ürünleri içeren koleksiyon, birbirine oldukça zıt renk ve desenlerde döşenen banyolara bile uyum sağlayabiliyor. Küçük, orta ve büyük boy lavabo dolabı çeşitleri, temizlik ürünleri ve deterjan gibi malzemeleri depolamak için ideal bir seçim oluyor. Dar ve geniş lavabolar için farklı alternatif seçenekleri bulunan lavabo dolabı modelleri, kapaklı ve çekmeceli alternatifleriyle öne çıkıyor.





Sıcak Bir Etki Bırakan Zarif ve Modern Tasarımlar





Doğallığın ve yuvarlatılmış klasik hatların kullanıldığı mobilyalar, banyo dekorasyonuna samimi bir dokunuş katmak için birbirinden güzel alternatifler sunuyor. Boyanmış ahşap dokusunun nadide örneklerini barındıran VitrA Valarte banyo koleksiyonu, üst dolap ya da açık vitrin alternatifleriyle eşleştirilen orta ünitesiyle göz dolduruyor. 





VitrA Valarte, mat tonlarda beyaz, fildişi ve gri renk alternatiflerini barındırıyor. Country tarzının modern ve sade bir yorumunu sunan koleksiyon, vintage detayları çağdaş çizgilerle harmanlıyor. Etajerli lavabo dolabı çeşitleri ise kişisel bakım ürünleri için özel bir alan yaratmanıza izin veriyor. Kapaklı bölme ve çekmece gibi kapalı detayların dışında raf gibi açık kısımlara da yer verilen lavabo dolabı modelleri, dekoratif objeler kullanmanıza imkan tanıyarak banyoda da stilinizi öne çıkarmanızı sağlıyor. Mat boyalı ahşap dokusuyla öne çıkan lavabo dolabı alternatifleri, özellikle parlak yüzeylerin ağırlıklı olarak kullanıldığı dekorasyonları dengelemenize yardım ediyor. 





vitra-banyo-dolaplari




Gösterişli Detaylar ile Banyolara Şık Dokunuşlar





Klasik tasarımların modern yorumları, zamana ayak uyduran bir banyo dekorasyonu arayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Detaylara özen gösterenler için VitrA'nın hazırladığı Gala Classic, klasik mobilyaların görkemini kullanışlı detaylarla bir araya getiriyor. Altın, bakır ve kromun metalik ışıltısına banyo dekorasyonunda yer vermenize yardımcı olan banyo koleksiyonu, parlak beyaz ve siyah renk alternatifleriyle sunuluyor. 





Modüler cam raflara sahip Gala Classic banyo boy dolabı, ihtiyaçlarınız doğrultusunda gereken alanı size kazandırıyor. Desenli aydınlatmalı dolaplı ayna, banyonuzu daha geniş ve ferah göstermek için iyi bir alternatif oluyor. Ayak ve kulp renklerini dekorasyonunuz ya da zevkiniz doğrultusunda altın, bakır ya da krom seçebileceğiniz lavabo dolabı veya aksesuarlarınız için kullanışlı bir seçim olan banyo boy dolabı, ışıltılarla dekorasyonunuzu hareketlendirmenizi sağlıyor. 





Dekorasyonunuza en uyumlu banyo dolabı ve lavabo dolabı çeşitlerinin ne olacağını merak ediyorsanız size en yakın VitrA mağazasına uğrayabilir, banyonuzu çok daha verimli kullanmanıza yardım edecek, birbirinden lavabo dolabı ya da banyo dolabı alternatifleri arasından keyifle seçim yapabilirsiniz.