Akdeniz ve Toroslar’ı kucaklayan denize sıfır muhteşem manzarası, şık mimarisi, inşaat kalitesi, yaşam ve yatırım değeriyle Antalya’nın imza projesi olarak rezidans yaşamına yeni bir değer katıyor.

Son yıllarda konut sektörünün hızlı bir yükseliş sergileyen rezidans kültürü; bir evden çok daha fazlasını sunarak; hem yaşamı kolaylaştırıyor, hem de ihtiyaç duyulan konforu tam anlamıyla hissetmeye olanak sağlıyor. Yalnızca mimari açıdan değil teknik özellikler, sunduğu imkanlar ve sağladığı avantajlar sayesinde rezidans dairelerin popülerlikleri gün geçtikçe artıyor. Akdeniz Bölgesi’nde inşaat sektörünün güçlü oyuncusu Aderan Global, yeni projesi Palma Residence ile benzersiz bir yaşam tarzı sunuyor. Antalya’nın incisi Konyaaltı Sahili’nde hayata geçen ve rezidans konseptine yeni bir yorum katan proje, lüks ve modern hizmet anlayışını konforla bir araya getiriyor. Tek blok olarak 26 daire ve 2 dükkandan oluşan projede, ferah ve yüksek tavanlı 2+1 fonksiyonel daireler, 2+1 teraslı daireler, 2+1 bahçeli dubleks ve balkonlu 3+1 dubleks daireler yer alıyor. Muhteşem konumu, modern mimarisi ve özenle tasarlanan iç dizaynıyla dikkat çeken Palma Residence; günün her anında ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor.  

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, yeni projesi Palma Residence ile bölgede yepyeni bir değer yaratıyor. Eşsiz doğal güzellikleri, masmavi denizi, mavi bayraklı plajları ve Toroslar’ın muhteşem manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi haline gelen Konyaaltı Sahili’nde yer alan Palma Residence projesinin Temmuz 2025’te teslim edilmesi planlanıyor. İç mimaride yaşam kalitesini artıran özel dokunuşları, şıklık sunan Amerikan mutfağı ve kaliteyi fonksiyonellikle buluşturan kullanım alanları ile dikkat çeken proje, geniş kullanımlı balkon ve teraslarıyla günün her saatini keyfe dönüştürüyor. Denize sıfır konumda yer alan proje, tavana kadar kesintisiz manzara çözümleri sunan panoramik camları sayesinde muhteşem gün doğumları ve gün batımları ile eşsiz bir seyir sunuyor. Zarafeti ihtişam ve inovatif tasarımlarla bir araya getiren proje; akıllı ev otomasyon sistemi, teknolojik çözümleri ve kapalı otoparkı ile konfor sunuyor.

Besa Holding, Ankara’da 4 Şantiye Birden Kuruyor Besa Holding, Ankara’da 4 Şantiye Birden Kuruyor

Mükemmel lokasyon ile hayatın tüm ritmini bir arada sunuyor

Tüm ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak özenle tasarlanan Palma Residence; mükemmel lokasyonuyla hayatın tüm ritmini tek bir çatı altında buluşturuyor.  Konyaaltı sahil şeridi üzerinde plajların hemen önünde yer alan, sosyal alanlara ve ulaşım arterlerine yakın konumuyla ayrıcalık sunan proje, yakın çevresinde yer alan popüler restoranlar ve kafeler ile günün her saati canlı ve dinamik bir yaşam sunuyor. Sahil kenarındaki yürüyüş ve bisiklet yolları ile doğa, deniz ve yeşilin muhteşem uyumunu gözler önüne seren proje, şehir hayatının tüm ayrıcalıklarını tatil tadında bir yaşamın içerisinde buluşturuyor.

Yaşam ve yatırım değeri yüksek proje Palma Residence…

Antalya’nın son yıllarda en çok tercih edilen ve yatırım cazibesi haline gelen bölgesi Konyaaltı, yüksek kira getirisi ve değer artış potansiyeli ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda Antalya’da turizm sezonunun uzunluğu, bu bölgedeki konutları yıl boyunca kiraya verme imkanı da sunuyor. Konyaaltı Sahili’nde konumlanan ve Aderan Global güvencesiyle hayata geçirilen Palma Residence, bölgeye yepyeni bir değer katıyor. Tüm yönetmeliklere uygun olarak, kaliteli ve güvenli inşaat anlayışıyla tasarlanan proje; yaşam ve yatırım değeri açısından büyük bir fırsat sunuyor.

Akdeniz bölgesinde yıllara dayanan inşaat tecrübesi

Gayrimenkul geliştirmeden turizme, inşaat, enerji ve eğitim yatırımlarına kadar birçok alanda nitelikli, yenilikçi ve güvenilir projeleri hayata geçiren Aderan Global; La Mare Lara, Meidan Plaza, First Classe, Villa Classe, Classe Green, Harmoni, Kundu Kanyon, Sorgun Kanyon, The Manor Belek, Arasta gibi projelerin yanı sıra LIU Resorts, Bodrum’da ve Konyaaltı’nda yeni hayata geçireceği oteller gibi turizm yatırımları ve Bahçeşehir Koleji Antalya Parkorman Batı Kampüsü gibi eğitim yatırımları ile de adından söz ettiriyor. Belek’teki Fenerbahçe Tesisleri’nin de inşasını tamamlayarak yeni nesil mimariye katkı sağlayan Aderan Global, projelerinde güvenli konut yaklaşımı, deprem, yapı denetim ve yangın yönetmeliğine uygunluk esası ile hareket ediyor.