Ahşabın sıcak dokusunu ve ruhunu şıklıkla buluşturan bu eşsiz parçalar, açık hava odalarının tüm ihtiyaçlarını karşılarken rahatlığıyla da konforlu bir deneyim yaşatıyor.

Dış mekânlara prestij ve keyif katan L’unica, 2024 koleksiyonunda yer alan yeni Javea oturma grubu ve sandalye takımı ile zamansız estetiği açık hava mekânlarına taşıyor. Modernist tavrı, ahşabın eşsiz dokusu ve renk geçişlerindeki ustalığı ile Javea Oturma Grubu açık hava mekanlarında benzersiz bir atmosfer yaratıyor. Hem oturma grubu hem de sandalyeden oluşan Javea koleksiyonu konfor, şıklık ve dayanıklık vaadi ile öne çıkıyor. 

Açık hava mekânlarında şıklık ve konfor katsayısını artıracak Javea oturma grubu ve sandalye takımına, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

L’unica Hakkında  

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve aydınlatma ürünlerinden çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekânlarına prestij katan ve modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın yenilikçi koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor. Ayrıca ilk kez bu yıl Muundo ürünlerini ve Otazen markasına ait Grao, Marie ve Equador koleksiyonlarını Türkiye’ye getiriyor. L’unica ürünlerine markanın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.