Viamar Serisinin dördüncü projesi olan ve adını zambak çiçeğinden alan Viamar Lily, 7065 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Özçiçek İnşaat tarafından inşa edilen Viamar Lily konutları satışa çıktı. Viamar Lily konutları Mart 2024'te teslim edilecek.

Viamar Lily, 3 konut bloğu, 88 daire, 2 adet ticari ve çeşitli sosyal alanlardan oluşuyor. Her metrekaresi incelikli mimari detaylara sahip ve farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmış olan, tamamı havuz manzaralı 32 adet 1+1 ve 56 adet 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Antalya 'nın en hızlı gelişen bölgesi Altıntaş'ta yer alan proje konumuyla oldukça dikkat çekiyor.

Viamar Lily projesinde, ortak alanları ve asansörleri besleyen tam kapasiteli jeneratör, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, bisikleti istasyonu, 7/24 güvenlik, HD güvenlik kameraları, resepsiyon ve lobi, yüzme havuzu, Pool Bar, fitness salonu, sauna ve buhar odası ve spor sahası yer alıyor.

Viamar Lily konut projesine; Havaalanına 5,5 kilometre En Yakın Okula 5 kilometre, Lara Sahile 6 kilometre, En Yakın Hastaneye 5 kilometre, Lara Merkeze 5 kilometre, Kundu Oteller Bölgesine 7 kilometre, AVM'lere 8,5 kilometre, Düden Şelalesine 6,5 kilometre,  IKEA'ya 10 kilometre ve Kaleiçi'ne 17 kilometre mesafede yer alıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, yüksek kalite standartları gözetilerek temelinden, mimarisine kadar 1. sınıf malzemeler ve TSE garantili ürünler kullanılarak inşaa ediliyor. Tüm evlerde kullanılan malzemeler ve daire içerisinde inşaat kaynaklı oluşabilecek her türlü teknik arıza 2 yıl koşulsuz garanti altında olacak.

Antalya Viamar Lily konutları Mart 2024'te teslim edilecek.

 Telefon: +90 (242) 410 28 28

Demir Panorman Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi Demir Panorman Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi

 Whatsapp: +90 532 455 64 07