Doğanın içindesiniz ve yeşilin her tonunda kendinizi bulacaksınız. Şehir yaşamına ara vermek için eşsiz bir sebebiniz olacak. Nexonya Azure Villas’ da benzersiz bir hikayeye sahip olacaksınız...

Nexonya Azure Villas, orman ve içindeki habitatı modern yaşama yaklaştıran bir fikrin inşasıdır.

Derinliğinde insan ve doğanın kendisini barındırır. “Nexonya Azure” Kuş seslerinde mutluluğu, tertemiz havasında yaşamı, gün doğumu ve batımı arasında sizin için geleceği saklar.

Nexonya İnşaat tarafından inşa edilen Nexonya Azure Villas projesi Çekmeköy’de yükseliyor.

Nexonya İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmekte olan Nexonya Azure Villas proejesi, 4+2 konut modelinde 20 adet müstakil villadan meydana geliyor. Projede villalar net 342, brüt 396 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Majör Gölyaka Projesi Detaylı Fiyat Bilgisi Majör Gölyaka Projesi Detaylı Fiyat Bilgisi

Şehrin gürültüsünden uzak, ormanın içinde, doğanın her tonu ile iç içe bir yaşam sunan Nexonya Azure Villas konut alıcılarının ve yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Dört cephesiyle açık panoramaya sahip olan Nexonya Azure Villas projesinde her villanın kendine ait bağımsız müstakil bahçesi, havuzu ve iki araçlık kapalı otoparkı bulunuyor.

Nexonya Azure Villas projesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, açık otopark, çocuk oyun alanları ve tenis kortu gibi bir çok sosyal kullanım alanını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Her detayı mimarlar tarafından incelikle tasarlanan Nexonya Azure Villas renkli dokuları ve kullanılan materyalleri ile konforunun alıcılarına hissettiriyor.

İnşaatında radyo temel ve tünel kalıbın kullanıldığı Nexonya Azure Villas projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmektedir.