İzmir’in Gaziemir ilçesine bağlı Irmak Mahallesi 38/2 Sokak’ta 72 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde Aryom İnşaat tarafından hayata geçirilecek “2017 Türkiye’nin En İyi Konut Projesi” ödüllü Aryom Koru projesi 10 bloktan meydana geliyor.



Aryom Koru’da kat planları ve sosyal alanlar

Projede büyüklükleri 64 ile 267 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 kat planında 425 konut inşa ediliyor. Projede henüz örnek daire bulunmuyor.

3 tarafı Çatalkaya Korusu ile çevrili olan ve 6 bin metrekarelik peyzajlı yeşil alanı bulunan projede sosyal donatı alanları 4 bin 500 metrekarelik geniş bir alan üzerinde yer alıyor. Projede çocuklar için oyun alanları, oyun parkı, eğitim parkı, çocuk havuzu, gençler için hobi odaları, açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terası, SPA & Wellness merkezi içinde sauna, masaj odaları, buhar banyosu, terapi odaları, televizyon seyir odası, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, masa tenisi, bilardo, kafe, fitness salonu, yoga ve pilates stüdyosu, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor.



Aryom Koru’da teslim tarihi, satış fiyatları, ödeme planı ve projenin konumu

İnşaat çalışmalarının 20 mart 2017’de başladığı projede konut teslimlerinin 31 ekim 2018 tarihi itibarıyla başlaması planlanıyor.

Satış fiyatlarının 269 bin 500 TL’den başladığı projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. Vadeli alımlar için ödeme gücüne göre kişiye özel ödeme planları hazırlanabiliyor.

Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede bulunan proje konum olarak İzmir Fuarı’na ve Ege Serbest Bölgeye 3 dakika, Optimum AVM’ye 4 dakika, İZBAN Gaziemir’e 5 dakika, Konak ve Urla’ya 20 dakika, Çeşme’ye de 40 dakikalık mesafede konumlanıyor.