Baymak’ın geleneksel hale getirdiği Yetkili Servis Toplantısı’nın 3’üncüsü, Türkiye’nin her yerinden gelen yaklaşık 300 katılımcı ile Antalya Adalya Elite Hotel’de gerçekleştirildi.


 

Baymak’ın, bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Yetkili Servis Toplantısı Antalya Adalya Elite Hotel’de düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 300 Baymak yetkili servisinin katıldığı toplantı, müşteri memnuniyetinin arttırılmasına yönelik satış sonrası birimlerin sunumları ve uygulamalı eğitimlerle tamamlandı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Betül Başkır, geçmiş dönem başarıları ve gelecek dönem memnuniyeti yükseltecek hedef uygulamaları anlattı. Yetkili servislere, düzenlenen eğitimlerin ilkinde konusunda uzman Danışman Güven Bakırtaş’ın “Sahne Senin” isimli simülasyon uygulamasında, hizmet süreçleri konusunda ipuçları elde etti. Ev dekorunda gerçekleşen simülasyonlu eğitimi tamamlayan en başarılı 3 servis, bu eğitimde kupaların sahibi oldu. Hizmetlerin daha iyisini sunabilmek, servislerin sorunları ve servis yapılanması konusunda düzenlenen workshop’da bir araya gelen yöneticiler ve servis çalışanları yeni dönem için ortak fikirler ve projeler geliştirdi.

Toplantının gala yemeğinde Baymak yetkili servisler ile bir araya gelen Baymak CEO’su Ender Çolak, gelecek hedeflerinde servis yapısının öneminden ve gücünden bahsetti. Ender Çolak, 2017 yılının en başarılı ilk 3 servisine de plaketlerini takdim etti. Ender Çolak’ın konuşmasının ardından Mustafa Keser, sahnesi ile katılımcılara keyifli bir akşam yaşattı.



BAYMAK HAKKINDA:

49 yılı aşkın köklü bir geçmişe sahip olan Baymak, Tepeören’de toplam 60.000 m2 alan üzerinde, iki üretim tesisi ile faaliyet göstermektedir. Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden olan Baymak’ın Türkiye genelinde, 1000 ‘e yakın bayisi, 2100’den fazla satış noktası ve 1500’ün üzerinde servis teknisyeni bulunmaktadır. 700’ün üzerinde çalışanı bulunan ve her zaman ileri teknoloji ile üretim yapmayı hedefleyen Baymak, 2013 yılı itibariyle %100 BDR THERMEA Grup şirketi haline gelmiştir. BDR Thermea Grubu, Baxi (İngiltere)-De Dietrich (Fransa) ve Remeha (Hollanda) şirketlerinden oluşan, Türkiye, İngiltere, İtalya, Almanya, Fransa, İspanya ve Hollanda’da bulunan üretim tesisleri ile 3 milyar doları aşan ciroya ve 7.000’e yakın çalışana sahip, ısıtma sektöründe Avrupa’nın 3. dev grubu olarak 70 ülkede aktif ticaret yapan öncü bir Hollanda firmasıdır. Baymak/BDR Thermea; ısıtma, yenilenebilir enerji, su ısıtıcılar, soğutma ve su teknolojisi kategorilerinde üretim, ihracat ve ithalat yapmaktadır. Isıtma alanındaki ürünleri arasında kombi, yoğuşmalı kombi, yer tipi kazan, kat kaloriferi, panel radyatör, havlu radyatör, vana ve genleşme tankları yer alırken, iklimlendirme alanında; split klimalar, salon tipi klimalar ve ısı pompaları ile tüketicilere ulaşmaktadır. Yenilenebilir enerji alanında; güneş kolektörleri, biomass kazanlar, biodiesel brülörler, fotovoltaik sistemler ile sektördeki yerini alırken, su ısıtıcıları ve su teknolojileri alanında ise termosifon, termoboyler, gazlı şofben, boylerler, sirkülasyon pompaları, dalgıç pompalar, atık su pompaları, çok kademeli kendinden emişli santrifuj pompalar ve hidroforlar ile Baymak/BDR Thermea güvencesini kullanıcılarına sunmaktadır.