Sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, bayileri için özel olarak geliştirdiği ve Avrupa ile aynı anda yürüttüğü “Pencere Proje’m” ile bayilerinin tüm mühendislik hesaplamalarının pratik bir şekilde yapılmasına imkan sağlıyor. Pencere ve kapıların tüm teknik detaylarının şeffaf bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olan “Pencere Proje’m”; montaj detayları, ısı iletkenlik değeri, rüzgar yükü hesaplaması gibi birçok konuda da destek sağlıyor.

İzocam, tüm tesislerini WCM Modeli standartlarına taşıdı! İzocam, tüm tesislerini WCM Modeli standartlarına taşıdı!

Yaşam alanlarını daha işlevsel ve estetik bir hale getirmek için ürünler geliştiren Egepen Deceuninck, Türkiye’de ilk defa bayiler için özel olarak tasarlanan “Pencere Proje’m” ile doğrama sistemlerinin çizimi, 3D görsellere erişim ve rüzgâr yükü hesaplama gibi güçlü veri tabanına sahip her türlü teknik bilgiye erişim sağlıyor.

Bayilerin projelerine pratiklik getiriyor

Egepen Deceuninck tarafından Türkiye'de ilk kez profesyonellere yönelik özel olarak geliştirilen "Pencere Proje'm”, pencere ve kapı projelerinde tüm teknik detayları şeffaf bir şekilde hazırlamaya olanak tanıyor. Kullanıcılar, seçtikleri doğrama sistemlerinin çizimlerini yaparak kesit detaylarını oluşturabiliyor, beyaz ve lamine renk seçenekleri ile 3D katı modelleri görüntüleyebiliyor. Ayrıca, duvar montaj detaylarını da içeren program, bayilerin yanı sıra mimar, mühendis ve proje yöneticileri gibi uzmanların, projelerini optimize etmelerini sağlayarak, teknik hataların önüne geçiyor ve zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor.

Editör: Kadir Özel