Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazineye ait tarım arazileri ile alakalı özel bir düzenlemeye gidiyor.


Türkiye genelinde hazineye ait olan tüm tarım arazileri için geçerli önemli değişiklikler için düğmeye basıldı. Çiftçiler için bu arazilerin kiralanmasını sağlayacak önemli bir gelişmenin ayrıntıları bugün belli olacak. Tarım arazileri düzenlemesinin tüm ayrıntıları bugün belli oluyor.

Hükümet tarım arazilerinin kullanımı konusunda çiftçiye önemli bir destek için düğmeye bastı. "Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Çiftçilerimize Kiralanmasını Sağlayan Yeni Düzenleme" için Çevre ve Şehircilik bakanlığı yeni bir dizi düzenlemeyi açıklayacak.

Çiftçileri yakından ilgilendiren ve kullandıkları hazine arazilerini kazandıracak olan önemli düzenlemeleri içeren ayrıntıları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Çiftçilerimize Kiralanmasını Sağlayan Düzenleme" hakkında basın toplantısı düzenleyecek ve yapılan düzenlemeleri bizzat açıklayacak.

Bugün yapılacak açıklama öncesinde ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya geldi. Toplantıda, iki Bakanlık arasındaki ortak çalışma alanlarıyla ilgili konular değerlendirildi.