Hürriyet Emlak’ın yeni Ürün Direktörü belli oldu. 24 yıllık sektör tecrübesine sahip olan Gökhan Besen, Hürriyet Emlak’ta Ürün Direktörü olarak çalışmaya başladı.

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak’ta ürün direktörlüğü görevine e-ticaret sektörünün deneyimli isimlerinden Gökhan Besen getirildi. Şubat 2018 itibarıyla göreve başlayan Besen, Hürriyet Emlak’ta çevik ürün yönetimi ve kullanıcı deneyiminden sorumlu olacak. Toplam 24 yıllık sektör tecrübesine sahip olan Gökhan Besen, Hürriyet Emlak’a katılmadan önce 4 yıl boyunca Hepsiburada.com’da ürün ve kullanıcı deneyiminden sorumlu müdür olarak çalıştı.

 

1975, Ankara doğumlu olan Gökhan Besen, Marmara Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü mezunudur. 1994’den bu yana dijital platformların tasarlanması ve yönetimiyle ilgili çalışmalarda bulundu. Çevik Ürün Yönetimi, Kullanıcı Deneyimi Tasarımı (UX), Web Analizi, Dönüşüm Oranı Optimizasyonu (CRO), dijital pazarlama, A/B testi ve kişiselleştirme gibi alanlarda uzmanlaştı.

 

 

Hürriyet Emlak hakkında:

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmayı hedefleyen, yüksek kalitede hizmet veren, güncel ve detaylı ilanları ile emlak sektörünün nabzını tutan bir platformdur. 2006 yılında kurularak profesyonel ekibi ile çalışmalarına başlayan hurriyetemlak.com web sitesi üzerinde 1 milyona yakın temiz ilan yer almaktadır. Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, kurulduğu yıldan bu yana bireysel kullanıcılara ve kurumsal iş ortaklarına yüksek kalitede hizmet vererek emin adımlarla ilerlemektedir. Emlak ofislerinin, bireysel üyelerin ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak birçok ürünü “Türkiye’de ilk” olarak hizmete sunan Hürriyet Emlak, kullanıcıların aradıkları gayrimenkulü sadece bulmayı değil, o gayrimenkulü edinmeye giden yolculuğu kolaylaştırmaktadır.

http://www.hurriyetemlak.com