200 yıllık tecrübesiyle dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, inşaat sektörünün gözde projelerinde yer almaya devam ediyor. Ankara’da 50 dönümlük arazi üzerine inşa edilen ve 971 konuttan oluşan Akadia Modern banyoları için Ideal Standard'ı tercih etti.

 

Dünya devi Ideal Standard, başkentin yeni gözdesi Akadia Modern’in banyolarına üstün konfor sunan, işlevsel ve modern çizgilere hakim tasarımlarıyla damgasını vurdu. MBM İnşaat güvencesiyle Ankara Mamak’ta hayata geçirilen ve 10 bloktan oluşan Akadia Modern projesinde; 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 16 farklı daire tipi yer alıyor. %50’si yeşil alanlardan oluşan ve lokasyon kolaylığıyla Ankara’nın kalbinde yer alan proje Ideal Standard imzalı ürünleriyle de konforlu bir yaşam sunuyor.

 

Projenin banyolarında Ideal Standard’ın pratik kullanım sunan ve yalın tasarımıyla dikkat çeken Concept serisi klozetler, asil ve sade çizgilere sahip Strada ve StradaO serisi lavabolar projenin konseptine uygun olarak seçildi. Her banyoyla mükemmel uyum sağlayan Archisol gömme rezervuarlar ve sadeliğin ön planda olduğu aynı zamanda da fonksiyonel odaklı çözümler sunan IdealStream serisi armatürler tercih edildi.



 

 

www.idealstandardturkey.com

 

IDEAL STANDARD Hakkında

Çok uluslu bir dünya firması olan Ideal Standard International'ın kökeni 1875'te ABD'de kurulan American Standard'a dayanıyor. Farklı ülkelerin kültür ve teknolojik özelliklerini bir araya toplayan Ideal Standard, global teknolojiyi, yerel tasarım kültürü ile zenginleştiren bir yapıya sahip. Global markaları Ideal Standard ve Jado’nun yanı sıra İngiltere’de Armitage Shanks, İtalya’da Ceramica Dolomite, Fransa’da Porcher ve İspanya’da Sangra, Baltık ülkelerinde Borma, İskandinav ülkelerinde Venlo, CIS ülkelerinde ise Vidima markaları ile hizmet veriyor. 9 ülkede 23 üretim tesisine sahip olan, 30’dan fazla ülkede 10 binden fazla çalışanı bulunan Ideal Standard, üstün Ar-Ge ve teknoloji çalışmaları sayesinde sektöre kazandırdığı ilkler ile sektöre liderlik eden ve yön veren komple banyo çözümleri sunan, bir dünya markası.