İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıyarak gurbetçilerin beğenisine sundu.





Fuarda gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan projeden daire almak isteyenler tarafından 7 adet rezervasyon yapıldı.





Konut sahibi olmayı kolaylaştıran İnsay Yapı, İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Pendik’te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik' projesini Almanya'nın Düsseldorf kentinde tanıttı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’nda boy gösteren 'Ondörtüç Pendik' projesi fuarı ziyaret eden gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. 





Fuara ilişkin bilgi veren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık "Fuarda gurbetçilere uygun fırsatları değerlendirerek Türkiye'den ev sahibi olma fırsatını sunduk. Fuara Almanya’nın birçok şehrinden hatta başka Avrupa ülkelerinden de ziyaretçiler geldi. Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenlerprojemize yoğun ilgi gösterdi. Fuardaki standımızı ziyaret eden yüzlerce gurbetçinin yanı sıra 7 adet rezervasyon yapıldı. Fuar süresince standımızı ziyaret eden ziyaretçilerden bazıları irtibat numaralarımızı alırken, bir kısmı da daire almak üzere Türkiye'ye geleceğini ifade etti" dedi.





'Ondörtüç Pendik' projesinden konut alanlara dairelerini ve tapularını hemen teslim eden İnsay Yapı, fuarı ziyaret eden gurbetçilere 'yüzde 20 indirim ve 5 ay taksit imkânı' ya da 'yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 indirim ve peşin/kredili ödeme imkânı'ile daire sahibi olma fırsatı sundu. Fuara özel sunulan bu kampanya şartları ve fiyatlar 15 Şubat'a kadar devam edecek.





'Ondörtüç Pendik'9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15ticari birimden oluşuyor.24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik' sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edileceği proje,merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor.