Aylarca satılamayan mülkler 1 günde sahibini bulacak!

Türkiye ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ezber bozan hizmetler sunmaya başlayan İSTİHALE, gayrimenkul satışlarına farklı bir bakış açısı getiriyor. Rasyonel değerlerinin üzerine çıkan gayrimenkul fiyatlarını ve yüksek komisyon ücreti talep eden emlakçıları devre dışı bırakan İSTİHALE, aylarca satılamayan gayrimenkullerin 1 günde satışını sağlayacak.

Gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi İngiliz girişimci Tyla Angelis’in 2 milyon TL yatırımla kurduğu İSTİHALE, İngiltere ve Amerika’da yıllardır başarıyla konut satışlarının gerçekleşmesini sağlayan müzayedeyle mülk satış sistemini Türkiye’de uygulayacak. Özellikle mülkünü acil satma ihtiyacı duyan münferit gayrimenkul sahiplerinin faydalanacağı sistemde, proje bazlı konutların da satışı gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul sektöründe var olan balon fiyat ekonomisini kırarak mülklerin gerçek değerine kavuşmasını sağlamak ve konut satışlarının hız kazanmasına yardımcı olarak mülk sahiplerinin mağduriyetini gidermek amacıyla kurulan İSTİHALE, yabancı yatırımcının ilgisini de tekrar Türkiye’ye çekmeyi hedefliyor.

Açık artırma sistemiyle Türkiye’nin gayrimenkul sektörüne satış şeffaflığı ve verimlilik sağlayacak olan İSTİHALE’nin uygulayacağı sistemi detaylı olarak paylaşacağı basın toplantımızda, siz değerli basın mensubu dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

 

Tarih: 13 Mart Salı 2018