Su yalıtımı, binaların dayanıklılığı ve uzun ömürlü olması için oldukça kritik bir faktör olarak öne çıkıyor. Bu bilinçle hareket ederek AR-GE çalışmalarını derinleştiren ODE Yalıtım, su yalıtımı konusunda yenilikçi çözümler geliştiriyor.
Müşterilerine en güvenilir ve etkili su yalıtım çözümlerini sunabilmek adına kaliteyi ve güvenliği her zaman ön planda tutan ODE Yalıtım'ın sunduğu çeşitli ürün ve hizmetler arasında özel olarak formüle edilmiş su yalıtım membranları, yüksek performanslı izolasyon malzemeleri ve projelerin her aşamasında teknik danışmanlık hizmetleri bulunuyor.
Su yalıtımı alanında sürdürülebilir bir ilerleme sağlamak ve sektördeki standartları belirlemek üzerine odaklanan ODE Yalıtım, teknolojiye ve yenilikçi çözümlere yatırım yaparak müşteri memnuniyetini artırmayı ve yapısal dayanıklılığı maksimize etmeyi amaçlıyor. Her bir müşterinin özel ihtiyaçlarına yönelik özelleştirilmiş çözümler sunarak her projenin benzersiz gereksinimlerini karşılıyor.

“Su yalıtımı, yapıların uzun ömürlü olması açısından vazgeçilmez bir unsur”
ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Turan konuyla ilgili olarak şunları belirtiyor: "Su yalıtımı, yapıların uzun ömürlü olması ve yapısal bütünlüğün korunması açısından vazgeçilmez bir unsurdur. ODE Yalıtım olarak, müşteri memnuniyetini ve yapısal güvenliği her şeyin önünde tutarak sektörde öncü bir rol oynamaya devam ediyoruz. Yenilikçi ürünler ve sürekli olarak iyileştirilen uygulama teknikleriyle müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefliyoruz."
 
 
ODE Yalıtım Hakkında 
1985 yılında taahhüt faaliyetleriyle ticaret hayatına başlayan ve 1996 yılında üretici kimliğine kavuşarak, yapı ve teknik yalıtım olmak üzere 2 ana kategoride üretim yapan ODE Yalıtım, bugün 6 modern üretim tesisi, 4 binden fazla ürün çeşidi ve uzman çalışma arkadaşlarıyla yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer alıyor. 2022 ve 2023 yıllarında İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından düzenlenen İhracatın Liderleri Ödül Töreni'nde “Yalıtım Malzemeleri İhracatı” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olan ODE Yalıtım, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Geleceğe hazırlanan, sürekli kendini geliştiren ve yeniliklere açık, çevre ve topluma karşı sorumluluk sahibi yeteneklerle global bir marka olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım'ın, çevre ve enerji dostu sürdürülebilir ürünleri, 6 kıtada, 75'in üzerinde ülkede tercih ediliyor. Türkiye'de yalıtım sektöründe “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporu‘nu yayınlayan ilk firma olan ODE Yalıtım, aynı zamanda kamuoyunda yalıtım ve enerji verimliliği bilincini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Çorlu ve Eskişehir tesislerinde ürettiği ısı, su, ses ve yangın yalıtım ürünlerine tüm pazarlarda geçerli, uluslararası onaylı ve Avrupa standartlarıyla uyumlu Çevresel Ürün Beyanı (Environmental Product Declaration – EPD) belgesi alan ilk firma olma özelliğini taşıyor.
 

Honda, bahçe ekipmanları ile peyzaj çalışmalarını kolaylaştırıyor Honda, bahçe ekipmanları ile peyzaj çalışmalarını kolaylaştırıyor
Editör: Kadir Özel