İstanbul’un merkezinde müstakil yaşam denilince ilk akla gelen ve villaları ile hemen her İstanbullunun hayranlığını kazanan Levent, özlenen yaşam deneyimine ev sahipliği yapıyor. Levent’in yeni simgesi Polat Levent Exclusive, yaşam gustosunu her an sürdürmek isteyenleri çok özel bir tasarımla karşılıyor.

Metrekare başlangıç fiyatının 10 bin dolar olarak belirlendiği proje toplamda 2 bin 392 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camisi'ne yakın konumda inşa edilen proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve tüm iş merkezlerine kısa mesafedeki lokasyonuyla dikkat çekiyor. Teraslı, balkonlu ya da müstakil kişisel havuzlu konut alternatiflerinin yer aldığı projede evler birleştirilebilir konsepte sahip.

60 metrekareden başlayıp 250 metrekareye kadar uzanan konutların dışında projede 176 metrekarelik sosyal alan ve 250 metrekarelik teras olacak. 60 milyon dolarlık yatırım büyüklüğüne sahip Polat Levent Exclusive projesi, rezidans konseptinde lüks müstakil ev rahatlığını yaşatacak.

Polat Levent Exclusive Projesi1

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Akmerkez, Kanyon, Özdilek Park, Zorlu Center gibi merkezlere çok yakın konumda yükselen projede satışlar başladı.

Ekmas Koru Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi Ekmas Koru Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi

Polat Gayrimenkul ‘ün yeni projesi Polat Levent Exclusive'de satışlar başladı. Fiyat listesi metrekare bazında 10 bin dolardan başlayan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan ve birleştirilebilir özelliği bulunan 77 konuttan meydana geliyor. Gökhan Avcıoğlu- GAD Mimarlık tarafından tasarlanan projede konutların büyüklüğü 60 metrekare ile 250 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

POLAT LEVENT EXCLUSIVE