Babacan Port Royal, Küçükçekmece
Babacan Yapı tarafından geliştirilen konut projesidir. 5 bloktan oluşan projede 814 adet konut ve 40 adet dükkan bulunmaktadır.

Port Royal’de aileniz ve çocuklarınız için birçok ayrıcalığa sahip olacaksınız. Buraya geldiğinizde yalnızca farklı tipteki konforlu dairelerden birine değil, ömür boyu huzur bulacağınız aile sıcaklığına da adım atmış olacaksınız.

Güneşin doğuşundan rüzgarın estiği yöne kadar bütün ince ayrıntıları düşünen Port Royal, evinizdeki huzuru en üst seviyeye çıkarıyor. Türk aile yaşamına uygun 2+1, 3+1 rezidans konutlardan oluşan bu detaylı bölüm, farklı çizgisiyle İstanbul’un renkli yaşamına huzurlu bir pencere açıyor.

Eşsiz ayrıcalıkları ve lüks standartları ile İstanbul’un en avantajlı lokasyonunda yer alan Port Royal’de, çalışmak da yaşamak kadar prestijli ve ayrıcalıklı.

Gold Royal bloğunda yer alan home-office bölümleri; teknolojik altyapısı, iş toplantılarınıza ev sahipliği yapacak konferans salonu, kafe ve restoranların bulunduğu Shop Royal ile keyifli bir çalışma ortamı oluşturuyor. Projenin bulunduğu lokasyon ise size yurt içi ve yurt dışı tüm müşterilerinizle daima temas halinde olma şansı tanıyor.