Bu muhteşem proje KİLER GYO ve İLBANK ortaklığında hayata geçiriliyor. 78.620 m2 geniş arazi üzerine inşa edilen projede toplam 686 ünite bulunuyor. Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerden oluşmaktadır. Tüm daireler deniz, adalar ve şehir manzarasına sahiptir. 2 yatak odası ve 1 banyodan oluşan bu rezidanslar 103 m2 alanıyla ferah bir yaşam alanı sunuyor.

Referans Pendik, toprağın gücünü adeta günden güne size hissettirecek, her dem yeşil, her mevsim ayrı renk ve dokusuyla gösterişlerini ortaya koyacak. Fidandan ağaca çok daha yeşil yarınlar sunacak.

Referans Pendik Projesi Ve Fiyat Listesi

Referans Pendik’e attığınız ilk adımda etkileyici bir kaliteye ve estetiğe tanık olacaksınız. Geniş karşılama meydanı, yeşillikler sonrasında sizi bekleyen güvenlikli geçiş kapısı 35.000 m2 benzersiz rengarenk peyzajı ile adeta bir masalın içinde hissedeceksiniz kendinizi. Büyüleyici gölet alanı, hem gölgenin serinliği hem de güzel çiçek kokuları eşliğinde dinlenme keyfinizi ruhunuza işleyecek süs havuzları ve yüksek inşaat kalitesi seçkin bir yaşamın da kapılarını aralayacak size.

Referans Göktürk Projesi Güncel Fiyat Bilgisi Referans Göktürk Projesi Güncel Fiyat Bilgisi

Referans Pendik’te daima yeşilin büyüsünde, mavinin eşliğinde, kaskatılardan akan suların huzur verici sesi ile çiçeklerle donatılmış pergolalar, gölet etrafında köprüler eşliğinde gezinti yolları, dinlenme alanları ile doğanın tam ortasında, tatil konforunda ve huzurunda hissedeceksiniz

Çocuklarınız güven içinde koşup oynarken siz de onların yüzündeki mutluluğa ortak olun. Projede yer alan her mahallede özel olarak bulunan çocuk oyun alanlarının yanı sıra tüm mahallelerin kullanabileceği ortak büyük çocuk parkı ile Referans Pendik’te çocuklar için seçenek çok fazla.

Sıcak ve modern mimarisi, eşsiz lokasyonu ve sunduğu pek çok ayrıcalığın yanında belki de Referans Pendik’te bulacağınız en özel şeylerden biri de o eski güzel komşuluk ilişkileri. Komşularınızla çardaklarda keyifle içilen kahveler, peyzajın kalbi gölet etrafında yapılan gezintiler, çimlerin özel ayrılmış alanında dostlarınızla yapacağınız barbeküler ve çok daha fazlası..

Bölgenin dokusuna saygı duyan az katlı tasarımı ile hem çevreye duyarlı, hem de sizleri güvende hissettirecek bir mimari ile hayata geçen Referans Pendik, herkesin özlediği mahalle Referans Pendik, herkesin özlediği mahalle buluşturacak. Burada herkes ayrıcalıklı mutlu, huzurlu ve güven içinde yaşayacak.

Hep düşlediğiniz o müstakil yaşama sahip olabilirsiniz. Maviden yeşile, hayatı her rengiyle tam kalbinde yaşayacağınız Referans Pendik’te bahçe ve teras kullanımlı dairelerin yansıra sınırlı sayıdaki müstakil villalar özgürce yaşamayı seven özel sahiplerini bekliyor olacak. Göz alıcı manzarası ve konforu birinci planda tutan kusursuz mimarisi ile size sadece düşlerinizi ve ayrıcalığınızı müstakil olarak yaşamak kalacak.

Benzersiz bir iç mimari ile tasarlanmış evinizde geçireceğiniz her an çok özel olmalı. Prestijli bir yaşamı en konforlu haliyle sunan Referans Pendik’te yaşam standartlarınız daima en üst seviyede olacak. Mükemmellik her metrekarede hissedilecek.

Bir mutfak düşünün ki her detayında seçkinlik ama bir o kadar da pratiklik barındıran. Şıklığı ile göz dolduran ve daima en güzel tatlara ev sahipliği yapan. Evinizin belki de sizin için en özel köşesi olacak mutfağınızdan bir an olsun çıkmak istemeyeceksiniz.

Çocuklarımız bizim daima en değerlimiz. Onların hayal dünyasında mutlu ve huzurlu yaşaması için her şey eksiksiz olmalı. Bu yüzden Referans Pendik’te çocuklarımızın yeri de hep çok özel olacak.

Merkezi konumu ile iş dünyasının da cazibe merkezi olacak Referans Pendik ile dakikalar içinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olabileceksiniz. Referans ayrıcalığı ile hayata geçirilen ticari birimler, elit çalışma ortamından seçkin kafe ve restoranlara, sunduğu olanaklar ve prestijli mimarisi ile iş dünyasının yeni adresi olacak. Başarıya giden yolun adresi, tam da bu ofislerden geçecek.