Ian Schrager ve Marriott International iş birliğinde 2018 senesinde açılan The Bodrum EDITION, yeni nesil lüks otel deneyimini yeniden tanımlıyor. Türkiye’deki resort otellerine yepyeni bir enerji getiriyor. Yenilikçi bir konsept sunan Schrager, sofistike tasarım detayları ve ileri görüşlü programlar ile Yalıkavak kıyısında bir ütopya yaratıyor.





At nalı biçiminde konumlandırılan otel Yalıkavak’ın eşsiz sahiline kadar iniyor. Özel kabanalar ve dinlenme alanları, otelin 108 odasından ayrı bir şekilde tasarlanarak yaratılmış. The Bodrum EDITION’daki odaların bir kısmında odaya özel havuzlar bulunuyor. Buna ek olarak; dört odalı lüks villada ise villanın misafirlerine özel büyük bir havuz ve sauna yer alıyor.





2019 sezonu The Bodrum EDITION’a birçok yenilik getiriyor. Yeni yeme, içme ve eğlence seçenekleri göçebe şef Diego Muñoz’un önderliğinde, bölgede benzerinin bulunmadığı üç farklı restoranla karşımıza çıkıyor.





2018 yılının en başarılı yeni restoranlarından biri olan BRAVA, The Bodrum EDITION’ın imza restoranı. Açık hava konseptiyle BRAVA; renkli ve cezbedici, Latin-Ege mutfağında yer alan menüsündeki kızarmış kalamara eşlik eden lime limonlu ve kırmızı soğanlı sos, fıstıklı kuzu kaburga, kapari ve limonlu dülger balığı gibi tatlarla misafirlerini ağırlıyor. Eşsiz tariflerle tasarlanan menü, sadece yerel üreticilerin taze ürünlerini kullanarak çevrenin çeşitliliğini de kutluyor.