Toki’den gelir paylaşımı yöntemiyle satın aldığı İstanbul, Sefaköy’deki arsa üzerinde Torkam İnşaat ve Nar Kentsel Ortaklığın tarafından hayata geçirilecek olan Torkam E5 projesinde yer alan daire ve dükkanlar 2018 yılının konut piyasası yönünden en durgun ayında satışa çıkıyor.


İstanbul’un Küçükçekmece’ E-5 yolu kanarına  inşa edilecek olan Torkam E5 Sefaköy projesinde 234 adet rezidans daire, 117 adet ofis, 310 adet cadde dükkanından meydana geliyor.

Bir tartışma konusuda E-5 yolu kenarına yapılan bu tip alış veriş merkezili projeler trafiğin yoğunlaşmasına sebep olduğu söyleniyor. Bunun örnekleri Beylikdüzü ilçesi E5 kenarına yapılan bir çok avm bölgenin trafiğini yoğun bir şekilde etkiliyor.

Torkam E5 Sefaköy projesi

Karma bir proje olan yükselecek olan Torkam E5 Evleri projesi 20 bin 776 metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde hayata geçirilecek

E5 Otoyolu’nun yanında, Sefaköy Metrobüs durağı ile toplu ulaşım hattının kesiştiği alanda yer alan Torkam E5 projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Torkam E5 Sefaköy projesi Ana Giriş Kapısı

2919 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Torkam E5 Sefaköy projesinde fiyatları ise 395 bin TL’den başlıyor.



E5 otoyolu üzerindeki alan üzerine yer alan projenin hemen karşısında Eski Atatürk Havalimanı, Yeni Millet Bahçesi olacak alan ve yakınında Arel Üniversitesi, aydın üniversitesi yer almaktadır.