Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Ticaret A.Ş. ve Dağ Holding’in ortak girişimiyle Tual Asya doğuyor. Tual Asya, yeni sakinlerine bir evden fazlasını, yeni bir yaşamı sunuyor. Toplam 247 konut ve 30 villa ve 8 adet ticari üniteden oluşan proje, modern mimarisi ve rengarenk peyzajıyla İstanbul’un yeni ikonu olacak.

Referans Göktürk Projesi Güncel Fiyat Bilgisi Referans Göktürk Projesi Güncel Fiyat Bilgisi

Tual Asya; her villaya özel yeşil alanları ve ferah notalarıyla doğanın ritmine davetkâr bir çağrı yapıyor. Burada dingin bir yaşamı modern ışıltılarla harmanlayabilir, yaşamınıza huzurlu bir derinlik katabilirsiniz. Çocuk ve yetişkinler için tüm detayların incelikle örüldüğü Tual Asya ile modern çağın yeni yaşam alanına hoş geldiniz…

Tual Asya Projesi fiyat

Villalar

Tual Asya, kapılarını kendine ait bahçe alanlarına açıyor. Her penceresinde farklı hikayeler barındıran villalar, ideal bir yaşam ele alınarak tasarlandı. Sağlam mimarisiyle güvende olurken, çocuklarınız yeşili ve toprağı tanıyarak büyüyecek. Bahçenizde dilerseniz keyifli davetler verebilir ya da gün batımının romantizminde derin sohbetler edebilirsiniz.

Daireler

Tual Asya; seçkin, yenilikçi ve güvenli bir yaşam için tasarlandı. Temiz havayı doyasıya hissedeceğiniz geniş teraslar ve peyzaj alanlarıyla tabiatın tüm bileşenlerine dahil olabilirsiniz. Birikimlerinizi korumak için rotanızı Tual Asya’ya çevirip yarınlarınızı güçlü adımlarla inşa edebilirsiniz. Yeni bir sayfa açmak veya çıtayı yükseltmek için rehberiniz Tual Asya olsun.

Çocuk Parkı

Tual Asya’da çocuklarınızın güvenli ve keyifli vakit geçirebilecekleri oyun alanlarına sahip olması, ailenizin yaşam kalitesini artıracak ve unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlayacak!

Estetik & Modern Mimari

Hem estetik hem de kullanışlı olan evlerimiz, her alanın verimli bir şekilde değerlendirildiği ve kayıp alanların olmadığı bir yaşam sunar.

Yeşil Alan

Tual Asya’da yeşilin tüm tonlarına ev sahipliği yapacaksınız! Yeşil peyzajın modern konforu kucakladığı Tual Asya’da hayal ettiğiniz yaşam gerçeğe dönüşmek için sizi bekliyor.

 

Müstakil Villa Yaşamı

Aile yaşamındaki mahremiyet ve gizlilik beklentisinin bilincindeyiz. Bu nedenle, Tual Asya Villalarında özel yaşam ile ilgili tüm unsurlara önem arz ettik. Kendi sınırlarınızda özgürlüğün tadını çıkarın.

Tual asya vaziyet planı

Güvenli Bir Yaşam Alanı

Güvenli bir yaşam alanı olduğu detaylarında incelikle hissedilen projede acil durumlarda kullanılabilecek tahsis alanları, sığınaklar ve otoparklarda yangın çıkışları bulunmakta.

Neden Tual Asya

Tual Asya, seçkin evler sunmakla yetinmiyor, doğayı evinize getiriyor. Vizyonumuz, yollarımızın kesiştiği hayatlara anlam ve değer katmak. Bu yüzden, estetik mimari eserleri tabiatın ruhuyla entegre ediyoruz: birleştiriyoruz. Modern insanın tüm ihtiyaçlarını tanıyor, unutulmaya yüz tutmuş duygulara can veriyoruz. Devamlı "daha iyi" olma yolunda çalışıyor, gülen yüzlerle dolu bir toplum arzuluyoruz.

444 9 213

Adres: Osmangazi Mah. Mertler Cd. No:3 Sancaktepe / İstanbul

[email protected]