Ankara merkezli Tüfekçioğlu Grup; İstanbul’daki ilk konut projeleri olan Verra Suites Beykoz projesi ile İstanbul Konut pazarına girerek daha kaliteli ve değerine değer katacak projelere imza atacaklarını söylediler.

Verra Suites Beykoz’ projesi

Başkentte Verra markası altında az sayılı dairelerden oluşan nitelikli projeler yapan grup aynı zamanda yine Ankara’da 2 tane yüksek konforun sunulduğu öğrenci yurdu işletmeciliğinin yanı sıra hem yurt içinde hem de yurt dışında projelerde kullanılmak üzere mobilya ve ahşap işleri üretim ve pazarlaması da yapıyorlar. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası yeni binasının ahşap işlerini yapacak olan grup; Taksim’deki yeni yapılacak AKM binasının ahşap işlerini de talip.

Verra Suites Beykoz’ projesi

Tüfekçioğlu Grup tarafından 100 milyon liralık yatırım değeriyle projelendirilen Verra Suites Beykoz’un mimari tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapıldı.



Konut teslimlerinin 18 ay sonra yapılmasının planlandığı proje; brüt alanları 140 ile 347 metrekare arasında değişen ve hepsi birbirinden farklı 26 konuttan meydana geliyor. Kat planı olarak 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin sunulduğu konutlarda satış fiyatları 1.900.000 TL’den başlıyor.

Verra Suites Beykoz Reklam Filmi