Ümraniye konut projeleri hem ilçenin yapılanması konusunda hem de yeni sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulmasında İstanbul’a büyük katkıda bulunmaktadır. Özellikle deprem yönetmeliğine uygun olmaları ileriye dönük bir yatırım olarak bul edilebilir.


Sinpaş Time Finans Şehir Proje Detayları Nelerdir?

Sinpaş Time Finans Şehir projesinde bir daire sahibi olmak isteyen kişilerin temelde dikkate almaları gereken özellikler;

  • Çocuklar için oyun alanları, gençler ve yetişkinler için spor salonları ve bisiklet parkurları bulunmaktadır.

  • Dairelerde gerekli olan deprem yönetmelikleri dikkate alınmış ve izolasyon konusunda da oldukça dikkatli işlem gerçekleştirilmiştir.

  • Açık sinema keyfi yaşamanız için uygun ortam hazırlanmıştır.

  • Finans Cadde’de keyifli bir alışveriş turu da sizi beklemektedir.


Sinpaş Time Finans Şehir ödeme olanakları konusunda da projeye ilgi gösteren kişilere büyük kolaylık sağlamaktadır. 30 bin liralık bir peşinat ile hizmet veren bu projede geri kalan tutar 3800 liralık taksitler ile ödenmektedir.

Dekon Senkron Projesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Dekon Senkron projesinden peşin ödeme ile daire sahibi olmak isteyen kişilere %30 oranında indirim yapılmaktadır. Projenin göze çarpan bazı özellikleri şu içimde sıralanmaktadır;

  • AVM’ye 100 metrelik bir uzaklıkta olması ihtiyaçlarınızı ulaşım sorunu olmadan karşılamanızı sağlamaktadır.

  • Tem otoyoluna oldukça yakın olması ulaşımı kolaylştıran faktörlerden bir diğeridir.

  • Avrasya Tünel’ine 20 dakikalık bir uzaklıktadır.

  • Yeni bir yaşam alanı arayışında olan kişilerin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekleri alanların başında gelmektedir.

  • Alışveriş alanlarında yeme içme sektörüne kadar birçok farklı alana projede yer verilmiştir. Bu sebep ile sosyal alan konusunda bir yetişkin olarak asla sıkıntı çekmeyeceğinizin de altı çizilmelidir.

  • Çocuklar da unutulmamıştır. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek farklı oyun alanları ortaya koyulmuştur.


Dekon Senkron sahip olduğu bu özellikler ile son dönemlerde en sık tercih edilen projelerin başında gelmeye başlamıştır.

Ümraniye konut projeleri yatırım için oldukça uygun alanlardandır. Özellikle şehrin artık dış yöne kayması ile beraber Ümraniye odak noktalarından biri olmuştur. Anadolu Yakası’nın doğa ile iç içe yapısının yanı sıra huzurlu dokusu da Ümraniye’yi yeni cazibe merkezlerinden biri haline getirmiştir.

Gökorman Projesi ile Ümraniye Yeni Bir Boyut Kazanıyor

Gökorman Projesi %5 peşinat ile ilgililere sunulmaktadır. Geri kalan ücret için de gerekli kredilendirme işlemleri konusunda Sinpaş uygun prosedürleri hazırlamaktadır. 72aya varan vade imkanları ile beraber Gökorman projesinden dilediğiniz gibi daire satın alabilirsiniz. Faiz oranları da düşük olduğu için ödeme planı çok daha kolay hazırlanmaktadır.

Gökorman Projesi sizi Çekmeköy Ormanı’nın eşsiz manzarası ile baş başa bırakacaktır. Şehrin telaşsından sıkılan ve artık doğa ile iç içe bir yaşam elde etmek isteyen kişiler için Gökorman en uygun seçeneklerin başında gelmektedir.  Manzaralardan sorunsuz şekilde yararlanabilmeniz için cam sayısı yüksek tutulmuş ve manzara keyfi ile gününüzü aydınlatmanız sağlanmıştır. Doğadan ilham alınarak hazırlanan bu projede deprem yönetmeliklerinden inşaat kurallarına kadar her bir nokta kaidelere uygun bir biçimde gerçekleştirilmiştir.

Dekon Luna Daire Tipleri Nelerdir?

Dekon Luna 36 aya kadar vade imkanı sağlamakta ve bu vade sürecinde kişilerden kesinlikle faiz talep etmemektedir. Peşin olarak dairesini satın almak isteyen kişilerin %30 oranında bir indirim ile karşı karşıya geleceklerinin de altı çizilmelidir.

Dekon Luna projesi kapsamında 2+1 ve 1+1 ölçülerine sahip olan farklı daire planları bulunmaktadır. Proje kapsamında toplamda 90 adet daire bulunmaktadır. Ödeme olanakları oldukça kolay olduğu için dairelerin hızla satıldığı da vurgulanmalıdır. Kişilerin hayatını kolaylaştırabilmek için gerekli olan bütün önlemler alınmıştır. Hem sosyal hayatı destekleyen yönleri ile hem de dairedeki rahatlığın optimum düzeye çıkarılması ile büyük bir beğeni yaratmaktadır.

Sinpaş Finans Şehir Proje Özellikleri Nelerdir?

Sinpaş Finans Şehir alışveriş caddeleri, gençlere ve yetişkinlere özel spor alanları, çocukların gelişimini destekleyecek ek projeler ile Ümraniye’de adından söz ettirmektedir. Kişilerin gün içerisinde bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış olan bu projede alışveriş konusunda çok geniş bir liste söz konusudur.

Sinpaş Finans Şehir ödeme planları konusunda da satın alımda bulunacak olan kişilere oldukça yardımcı olmaktadır. Öncelikle peşinat daha sonrasında da taksitli ödeme seçenekleri ile daire satın almak isteyen fakat nakit sıkıntısı çeken kişilere yardımcı olmaktadır. Forbes tarafından en iyi yatırım alanlarından biri olarak gösterilen bu projede bir daire sahibi olmak hem yaşam alanı bakımından hem de ileride değerleneceği sebebi ile oldukça yerinde bir tercih olacaktır.

Ulaşım Faktörü: Projenin bu denli iyi bir yatırım alanı olarak görülmesinin ana sebebi ise ulaşım olanakları bakımından tam donanımlı olmasıdır. Metroya ve diğer önemli ulaşım ağlarına çok yakın bir yapıda olan bu proje sayesinde günlük hayatınızın akışında yavaşlama olmadan ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

One Block Ümraniye ile Doğa ve Şehir İç İçe

One Block Ümraniye en az 1+1 en geniş ise 3+1lik daire seçenekleri ile konut arayışında olan kişilerin karşısına çıkmaktadır. Özellikle işlerini Home Office olarak yürüten kişiler için bu projedeki 1+1 dairelerin oldukça uygun olduğunun altı çizilmelidir.

One Block Ümraniye sadece günlük hayatı kolaylaştıran unsurları ile değil aynı zamanda mimari duruşu ile de dikkat çekmektedir. Modern mimariden hoşlanan kişiler için Ümraniye kapsamında yer alan en uygun olanakların başında gelmektedir.

Ümraniye konut projeleri arasından bir seçim yapılırken özellikle deprem yönetmelikleri, ulaşım olanaklarına yakınlık, izolasyon, proje içi sosyal unsurların ne denli iyi bir biçimde tasarlandığına çok dikkat etmek gerekmektedir. İleride dairenin size ne kadar kar getireceğini hesapladıktan sonra projeler arası bir seçim yapmalısınız.

Kaynak: https://www.projedefirsat.com/istanbul-umraniye-konut-projeleri.html