Sahip olduğu modern tasarım ve donanım özellikleriyle, pick-up sınıfında standartları yükselten Isuzu D-Max, hem şehir hem arazi koşullarında sürüş konforu ve performansını birlikte sunan yenilenen modelleri ile Türkiye’de. Türkiye pazarı dahil, birçok ülkede pick-up modelleri arasında en popüler araçlardan biri olan Yeni D-Max, iç ve dış görünümün yanı sıra güvenlik ve teknoloji alanında da değişikliklerle meraklılarına yepyeni bir sürüş deneyimi vadediyor.

Yeni dokunuşlarla konfor ve şıklık bir arada

Yeni dış tasarımıyla da daha modern ve göz alıcı bir görünüme kavuşan yeni

D-Max; yeniden tasarlanmış ön farları, ön sis farı çerçevesi, arka stop lambası ile daha karakteristik ve stil sahibi bir görünüm sergilerken, yenilenmiş bagaj kapağı, aerodinamik entegrasyon ve ön tamponda hava perdesiyle de kullanıcıların dikkatini çekiyor. Renk kartelasına; “Mika Namibu Turuncusu”nu ekleyen D-Max; dış görünüşü ile de iddiasını artırıyor.

İç mekânda da güncellemelere sahip olan D-Max; göz alıcı gösterge paneli, tamamen yenilenmiş multimedya sistemi, iç trimde renk ve tasarım değişikliği, engebeli arazi modu ve kontrol anahtarındaki yeni tasarımlarıyla, modern ve stil sahibi bir arazi aracı olmayı sürdürüyor.

Yeni sürüş deneyimi ile daha güvenli

Toyota'nın Cazip Kampanya Fırsatları Toyota'nın Cazip Kampanya Fırsatları

Genel Güvenlik Regülasyonu kapsamında eklenen ileri seviye güvenlik önlemleriyle, zorlu arazi koşullarında kullanımı kolaylaştırmak için geliştirilen

D-Max daha güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Geliştirilen stereo kamerası, arka çapraz fren sisteminde geliştirilmiş performansı, kör nokta uyarı sistemi ve çoklu çarpışma freni onu daha cazip bir alternatif haline getiriyor.

Çok yönlü bir araç arayanlar için güç, konfor ve ileri teknolojinin çekici kombinasyonu ile yeni D-Max mükemmel bir seçim.

Editör: Kadir Özel