Emlak Konut GYO tarafından ‘Türkiye için kazanç vakti’ sloganı ile başlatılan kampanyanın Ankara’daki gözde projesi Koordinat Çayyolu oldu.


İnşaat sektörünün sıkıntılı bir süreç yaşadığı şu günlerde Koordinat Çayyolu’nda kısa sürede satış grafiğinin yüzde 80’lere ulaştığını belirten Proje Satış Danışmanı, CEF Artı Kurucu Ortağı Evren Acar, özellikle hafta sonları bazı saatlerde izdiham yaşandığı, hatta misafirlerinin kaparo için sıra almak durumunda kaldığına şahit olduklarını kaydetti.



Evren Acar, liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanan, indirimli fiyat üzerinden de yüzde 10 peşinat ödemesi gerçekleştirilen kampanyada, peşinat ödemelerinin alıcıların isteğine göre döviz kurunda ya da altın fiyatlarında oluşacak artışlara karşı koruma altına alındığını ifade ederek,  “Kampanyanın en güzel yanlarından biri de 120 aya kadar vade olması. Üstelik aylık yüzde 2’nin üzerinde seyreden konut kredisi faizleri sadece yüzde 0,98. Bu durumda Ankara’nın en gözde lokasyonu Çayyolu’nun, en güzel ve her detayı özenle tasarlanan Koordinat Çayyolu projesi, yatırımın da adresi haline geldi. Yani Başkentliler Koordinat ile şimdiden kazandı” dedi.