İstanbul Merkezli REALİST Gayrimenkul & Danışmanlık şirketi 16 Şubat’ta Beylikdüzü Beykent Bölgesi'nde bulunan hazır bitmiş oturumlu projenin yatırım fırsatlarını tanıtacak.

REALİST Gayrimenkul , Beylikdüzü’nün en prestijli sitelerinin biri olan Hilal Konakları'nın satış ve pazarlamasını üstlenmiştir.

Proje Yöneticisi Sn. Kübra Karakuş sizleri de Beylikdüzü Beykent Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan Hilal Konakları satış ofisine davet ediyor. 16 Şubat Cuma günü başlayan tanıtım günlerine katılabilir, aileniz ile birlikte huzurlu bir yaşama adım atabileceğiniz daireleri gezip görebilirsiniz. Kübra Hanım'a keyifli sohbetimizde Realist ve Hilal Konakları projesini sorduk:

S: "Kübra Hanım, bize firmanızdan bahseder misiniz?"

C: "REALİST Gayrimenkul ailesi olarak, Beylikdüzü bölgesindeki gayrimenkullerin satış ve pazarlaması konusunda uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz. Dostlarımızın bize duyduğu güven ile büyüyor ve uzman ekibimizin tecrübesiyle her geçen gün daha da büyük işlere imza atıyoruz."

S: "Hilal Konakları projesini nasıl özetlersiniz? Tanıtım etkinliğinden de söz eder misiniz?"

C: "Hilal Konakları bölgenin en prestijli siteleri arasında son derece merkezi konumu, inşaat kalitesi, tam donanımlı sosyal tesis özellikleri ile ilk sırada yerini almış 2+1, 3+1 ve 4+1  olmak üzere tek katta 275 m2 kullanım alanı ile farklı bir konsepte sahip olan tek projedir. Tanıtım ve Tanışma etkinliğimizde misafirlerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

İletişim: 0532 557 08 65

Müşteri Hizmetleri 0850 711 18 10