Doğrudan Yatırımların En Güçlü Adresi Basbaş Doğrudan Yatırımların En Güçlü Adresi Basbaş

Yalıtım sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli tek Türk markası Bonus Yalıtım’ın yenilikçi ürünü bitümlü BONUS PROOF EP 300 V Membran, tek yüz perde uygulama avantajıyla yapıların güvenliğini korurken kullanılabilir alanlarını da maksimize ediyor. Şehirlerde nüfus artışı ve sınırlı yapılaşma alanları paralelinde kullanılabilir alan ihtiyacı her geçen gün artış gösterirken, yapıları suyun yıpratıcı etkilerinden koruyan, binaların dayanıklılığı artırıp ömrünü uzatan BONUS PROOF EP 300 V Membran, güvenli ve modern yapılaşma için ideal bir çözüm oluşturuyor.

Yalıtım sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli tek Türk markası Bonus Yalıtım, beklentileri aşan yenilikçi ürünleriyle sektörün gelişimine yön veriyor. Bonus Yalıtım’ın tek yüz perde uygulama avantajı sunan yenilikçi su yalıtımı ürünü BONUS PROOF EP 300 V Membran, yapıların güvenliğini korurken, kullanılabilir alanlarını maksimize ederek sürdürülebilir ve ekonomik bir yapılaşma çözümü sunuyor.

Bonus Yalıtım’ın Yenilikçi Ürünü, Yapıların Güvenliğini Korurken Kullanılabilir Alanlarını Maksimize Ediyor

Su Yalıtımında Yüksek Performans ve Alan Tasarrufu Bir Arada

Bitümlü BONUS PROOF EP 300 V Membran ile yapılan tek yüz perde su yalıtımı uygulamalarının, modern yapılaşma için ideal bir çözüm olarak öne çıktığını söyleyen Bonus Yalıtım Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Ceylan, “Artan şehir nüfusu ve sınırlı yapılaşma alanları, yapılarda kullanılabilir alan ihtiyacını her geçen gün daha da artırıyor. Gayrimenkul değerlerindeki yükseliş ve imar gereklilikleri doğrultusunda bugün her bir kullanılabilir metrekare daha da değer kazanmış durumda. Bitümlü BONUS PROOF EP 300 V Membran ürünümüzle sunduğumuz tek yüz perde uygulaması bina dayanım gücü, deprem güvenliği ve bunların yanı sıra insan sağlığı için hayata eş değer öneme sahip su yalıtımı alanında sağladığı yüksek performansı, alan kullanımında maksimizasyon avantajıyla birleştiriyor” dedi.

Tolga Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yapı güvenliğinin temel önceliğini oluşturan su yalıtımı, binaların kolon, kiriş, perde duvar gibi taşıyıcı sistemlere suyun nüfuz etmesine, demir donatılarda korozyona, yani pastan kaynaklanan aşınmaya, beton bütünlüğünü bozarak çatlak ve kırılmalara, yük taşıma kapasitesinde önemli kayıplara karşı koruma sağlar. Su yalıtımı binanın güvenliğini sağlamasının yanı sıra, insan sağlığına ve yaşam konforuna olumsuz etki edebilecek bakteri ve küf oluşumlarının engellenmesi açısından da önemlidir. Diğer taraftan, günümüzde yapıların her bir metrekaresinin kullanılabilir alan olarak kazanılması çok önemli. Tek yüz perde yalıtımı standart yalıtım uygulamalarında bırakılması gereken boşlukları ortadan kaldırır. Yapıların uzun ömürlü olmasını ve alan kullanımını optimize etmesini sağlayan BONUS PROOF EP 300 V ürünümüzle, modern şehirleşmenin getirdiği zorluklara etkili bir çözüm sunuyoruz.”

Tek yüz perdelerde elastomerik SBS katkılı, beton basıncı ve hidratasyonu ile dökülen taze betona tam yapışma sağlayan yüksek performanslı kendinden yapışkanlı su yalıtım ürünü BONUS PROOF EP 300 V, hem alanın verimli şekilde kullanılmasını mümkün kılıyor hem de yüzeye yekpare bir şekilde yapışma ve tek katta tam koruma özellikleriyle hızlı ve doğru bir yalıtım sağlıyor. Su sızdırmazlık, uzun vadeli dayanıklılık ve maliyet etkinliği avantajları sağlayan BONUS PROOF EP 300 V kullanımı, modern yapılaşmanın gerektirdiği güvenlik, verimlilik ve ekonomik sürdürülebilirlik açısından üstün bir çözüm oluşturuyor.

Editör: Kadir Özel