Emlakta ofis sahiplerinin en büyük sorunu doğru emlak danışmanlarını bulup ofise kazandırmak.

Bu konuda yapılacak çok şey var ve bu yapılacakların düzenli, hiç bıkmadan, usanmadan sürekli yapılması gerekiyor.

Dijital tarafta yapılması gerekenlerin dışında geleneksel mecrada da yapılması gerekenler var. Konuyu iki açıdan ele alarak danışman bulma konusunda iki ayrı eğitim programı tasarlıyoruz. Biri LinkedIn tarafında danışman bulma.

LinkedIn tarafındaki eğitimi Işıkören Akademi eğitmeni LinkedIn Danışmanı Ahmet Mert SAMUR ile tamamladık, LinkedIn dışında yapılacakları içeren eğitim programımızı ise kıymetli Belgin BENEK ile tasarlamaya devam ediyoruz. Hazır olduğunda onu da duyuracağız.

Daha önce LinkedIn eğitimlerini emlak sektörüne özel geliştirmiştik. LinkedIn emlak uzmanlarının uzak olduğu bir kanal. Çok karmaşık geliyor, kurcalamak da yetmeyebiliyor çözmek için. LinkedIn'in hem ücretsiz hem de ücretli kullanımının nimetlerinden yararlanmak için profesyonel destek almak şart.

LinkedIn özelinde tasarladığımız yeni eğitim programımızın adı 'Emlakta Brokerlara Özel LinkedIn İle Danışman Bulma Programı'.

Bu programın amacı, emlak ofisi sahibinin en büyük sorununa LinkedIn ile çözüm olmak. Doğru danışmanı tarif etmek kolay ancak asıl sorun bulmak. Artık bu, emlak ofisi sahipleri için sorun olmayacak. Diledikleri sayıda doğru danışmana bu program ile kolayca ulaşabilecekler.

Hemen harekete geçmek için LinkedIn'de Danışman Bulma programının detaylarına ulaşın, rezervasyon için 0532 374 10 70'i arayın.

Emlakta Brokerlara Özel LinkedIn İle Danışman Bulma Programı

Milyon cirolar üreten emlak uzmanlarının eğitimcisi ve mentoru Hilmi IŞIKÖREN ile çalışmak için:

Mail: [email protected]

WhatsApp: 0 532 374 10 70

www.isikoren.com

www.onlineemlakakademi.com