Tona Yapı ve Safe İnşaat AŞ ortaklığıyla Ankara’da hayata geçirilen Duru Beytepe projesi doğayla iç içe yaşam sunuyor.

Beytepe’de hayata geçirilen Duru Beytepe projesi 47 bin 276 metrekarelik arazi üzerinde 484 daireden oluşuyor.

Tona Yapı Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, projenin arazi büyüklüğünün yüzde 84’ünün yeşil alan ve peyzaj alanlarına ayrıldığını söyledi.



“Doğayla iç içe bir yaşam”

Erdal, 2+1’den 5+1’e kadar konut seçenekleriyle kaliteli bir yaşam sunduklarını anlatarak, “Modern yaşamın yansımaları projede kusursuzca detaylandırılırken, aynı zamanda da doğanın huzur veren yapısıyla birlikte vatandaşlarımızın ilgisine sunulmuş oluyor.” dedi.

Oyun alanlarıyla mahalle kültürünü yaşatmaya çalıştıklarını anlatan Erdal, “Bu sayede çocuklar sosyal bireyler olarak yetişebiliyor. Projede yer alan oyun alanları, ağaç ev, güneş meydanı, satranç meydanı, çocuk plajı, evcil hayvan bahçesi, kuş evleri, meyve bahçeleri, su parkuru ve adrenalin ve denge parkuruyla çocuklarımıza doğal oyun alanları sunuyoruz. Siesta Köşesi ile de hem çocuklara hem de ailelere doğanın içinde dinlenebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Kütüphane ve etüt merkeziyle de çocukların bireysel yeteneklerini geliştirebilmesine imkan sağlamayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

“Sosyal alanlar dikkat çekiyor”

Erdal, projede sosyal aktivite alanları da olduğunu belirterek, “Yazlık sinemayla nostalji rüzgarını yakalarken, organik hobi bahçesi, terapi bahçeleri, aromatik bahçeler, çim amfi, hobi bahçesi alanlarında ise keyifle vakit geçirebileceğiniz alanlar oluşturduk. Bu alanları planlarken aynı zamanda evinize gelecek olan misafirlerinizi keyifle ağırlayabileceğiniz, toplantı odalarını ve davet salonlarını da unutmadık.” şeklinde konuştu.

Projede açık ve kapalı spor alanları bulunduğunu dile getiren Erdal, “Basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar bir çok olanağı da kullanıcılar ile buluşturuyor. Yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu seçeneklerinin doğa ile iç içe spor yapma imkanı sunduğunu belirten İlhan Erdal “ Yüzme havuzu, masa tenisi salonu, fitness center, spa merkezi ve açık hava spor alanları kalabalıktan uzakta kendisine zaman ayırmak isteyenleri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.” ifadelerini kullandı.