Aktif sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köylerinin sakinleri, meyve ve sebzeleri dalından koparacak, müzikten resme hep erteledikleri hobilerini gerçekleştirecek, yenilenme merkezinde yorgunluklarını atarak rahatlayabilecekler.

Sağlık açısından her türlü detayın düşünüldüğü HerDem'de, Acıbadem kalitesiyle 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti sunuluyor. 614 haneye sahip olacak HerDem’de büyüklerimiz keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atacak.

Silivri’de kapılarını açmaya hazırlanan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde her konakta 14 bağımsız hane ve 100 metrekare iç avlu bulunmaktadır. Brüt 60 metrekare olan bağımsız haneler, 1 oda, 1 yaşam alanı (Salon + mutfak), 1 banyodan ve 1 balkon / terastan oluşmaktadır. Satın alma fiyatları 286 bin TL’den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlamakta ve şerefiyesine göre değişmektedir. Her hane 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) karşılığında faydalanacaktır.

 

Satın almadan konaklama yapmak isteyen misafirlerimiz yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, kişi başı aylık 4.500 TL + KDV (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) ücretle köyümüzde konaklayabileceklerdir.

 

* Evler eksiksiz mobilyalı ve aksesuarlı teslim edilecektir.

* Her hanenin tahsisli kendine ait hobi bahçesi bulunmaktadır.

* Her konak yaz kış üstü açılır cam tavanlı iç avluya sahiptir. İç avlular dahi mobilyalı ve televizyonlu olarak kullanıma hazırdır.